vineri, 23 martie 2018

Locuri de munca in olanda la ferme

Locuri de munca in olanda la ferme

Se lucreaza la intretinerea utilajelor, hranit si ingrijit animale. Candidatii vor lucra in cadrul unei ferme de porci , si vor avea functia de. Eastmen, pentru cele mai bune companii din. Cerinte: - limba engleza la nivel de comunicare - experienta in ferma de vaci, mai ales experienta la muls cu . Caut muncitor necalificat la ferma de vaci. Fratautii Noi Azi 11:Full time.


Locuri de munca in olanda la ferme

Salveaza ca favorit . Contracte intre luni - ani! Pozitie : LUCRATOR IN FERMA PORCI. Angajator : Companie munca temporara – ferme (porci). Ingrijire , curatare padoc. LUCRU LEGAL propune in atentia DVS locuri vacante de munca in OLANDA LA FERME DE PASARI Cerinte fata de candidati: - dorinta de a lucra - Pasaport . Ai experiență în fermele daneze și vorbești limba engleză la nivel mediu?


Avem locuri de muncă bine plătite atât la ferme de vaci, cât și la ferme de porci. Lucram cu peste 2ferme în fiecare din aceste țări! Societatea noastră este înregistrată. Ferma mixta de animale din Irlanda angajeaza ingrijitori animale: cai, vaci, porci, pasari etc. Noi va oferim contracte de munca pe luni la fermele de cai in Germania.


Locuri de munca in olanda la ferme

O companie olandeza , Beladon, va lansa anul acesta prima ferma plutitoare de vaci, chiar in portul Rotterdam. Unsubscribe from NL Jobs? Searchromania , cauta. Anunturi gratuite cu . LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE: Ofertele prin intermediul retelei Eures Romania. Dacă sunteți în căutare de locuri de muncă în țările nordice puteți să consultați.


Nisporeni Siscani Jignea Diana Nicolae s. Olanda erau asigurate de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare