vineri, 22 februarie 2019

Caut sa fac curatenie la domiciliu

Caut sa fac curatenie la domiciliu

Salveaza cautarea pentru a primi notificari atunci cand apar anunturi noi care se potrivesc criteriilor tale. Oferim sa facem curatenie in apartamente, case, vile. Echipă fete facem curatenie la domiciliu. Caut sa fac curățenie și calcat. Oferte noi pe post de Menaj domiciliu.


Caut sa fac curatenie la domiciliu

Cazare asigurata, masina de serviciu Responsabilități: Cautam cupluri pentru un angajator din . Cautam persoane interesate sa lucreze in Anglia ca si ingrijitori la domiciliu sau. Fac curatenie la domiciliu Menaj. Urgent, caut o doamna pentru a face curatenie pentru miine 15. Buna, prestez servicii de curățenie la domiciliu ,pret 5lei,sunați la numărul. Tanar doresc sa fac curatenie la o Doamna.


V-am zis, ma gandesc sa caut si eu una si daca tot o fac sa stiu care este pretul. București…ofer servicii de curățenie la domiciliu …nr de . Anunturi gratuite Locuri de munca oferte curatenie , menaj din Romania si strainatate. Se solicita experienta , ideal pers care au lucrat in turism. Efectuez curatenie la domiciliu.


Caut sa fac curatenie la domiciliu

Am ingrijit copii,ar fi trebuit sa le fac pize cum se joaca, cum mananca,cum dorm. Curatenia nu este o lucrare ci un aspect. Asta nu cred ca este corect si nici legal . Căută-ți locul de muncă: Femeie menaj curatenie în Timişoara. Firma de curatenie cautam sa angajam personal pentru asociatii de proprietari, salar atractiv.


Vinzi ușor, faci bani rapid! Abonare la newsletter. Spălătorie auto la DOMICILIU CURATENIE profesionala Spălare COVOARE. Curăţare mobila moale la domiciliu chisinau. Servicii cleaning, curățenie profundă, curățenie generală, curățenie după găzdași,.


Caut sa fac curatenie la domiciliu

Buna ziua caut sa fac curat la domiciliu mai multe detali an privat doar an judetul arad. Dacă ești din Lugoj și nu ai timp să faci curățenie acasă sau la. Lugoj care efectuează intervenții la domiciliu sau în . Curățenie la domiciliu pentru oameni ocupați.


Cerere: Cautam fete curatenie pe santier cu CSCS card. De mai mult de zece ani îi ajutam pe oamenii din Londra și împrejurimi să -și rezolve problemele de . La milioane pe zi, ma las de stomatologie si ma apuc sa fac curat in case. Dacă vrei să faci bani extra în Paris și să îți stabilești propriul orar, atunci alătură-te personalului de curățenie de la Helpling. Flexibilitatea și accesibilitatea . Lucruri relativ simple, de facut curat , ceva de mancare, avut grija de casa.


Haideti ca va spun eu acuma ce stiu sa fac , trec pe acolo sa vad si batem palma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare