joi, 14 februarie 2019

Model adeverinta vechime pentru titularizare

Model adeverinta vechime pentru titularizare

Click aici pentru modele de adeverinte legate de dosarul de definitivat. Model declaratie pe propria raspundere - Click aici. Nu se acceptă alt formular. Va prezentam, de asemenea, modele de adeverinta de vechime la data. Copertă dosar (conform modelului postat pe site-ul ISJ Timiș);.


Model adeverinta vechime pentru titularizare

Copie de pe actul de titularizare în învățământul preuniversitar (dacă este cazul);. Anunt-dovada- vechime -in-invatamant-testare- necalificati . Desi actele necesare pentru dosarul de inscriere la titularizare se gasesc in. Pentru adeverinta medicala trebuie un anumit model pe care doctorul il . Personalul didactic de predare debutant cu o vechime efectivă la catedră mai mare. Inspectoratul şcolar eliberează adeverinţe cadrelor didactice evaluate,. Model raport al comisiei de mobilitate a personalului didactic de predare . Adeverinta calificativ partial vechime definitivat.


Modele adeverințe de vechime pentru cadrele. Program de pregătire pentru cadre didactice pentru definitivat și titularizare. Acasa › Resurse umane isjgiurgiu. REVISAL se depun în original.


Fișa de înscriere pentru titularizare este OBLIGATORIE. Gratuit › opisul-dosarului-metodologie lege5. Copia actului de titularizare în unitatea de învățământ, Nr.


IN ATENȚIA LIDERILOR DE SINDICAT Model. I şi cu o vechime în învăţământ de. CERERE pentru eliberarea adeverinței pentru certificarea competențelor pentru profesia de cadru didactic, pentru cetățenii care au studiat . Va rog, frumos daca aveti un model de ADEVERINTA PRIVIND. Atașez modelul adeverinței. ITM asa arata adeverinta vechime , seamana cu carnetul de munca aug.


Model adeverinta vechime pentru titularizare

Adio adeverinţă de vechime , înainte de pensionare! Modelele vechi de adeverinţe care atestă vechimea unei persoane nu mai sunt . Acum zile - PROGRAMA, MODELELE DE SUBIECTE ȘI BAREME PENTRU. Curriculuni vitae, redactat după modelul comun european, în conformitate cu Hotărârea. Accesul candidaților în centrul de concurs se face numai pe baza actului de identitate valabil și a declarației pe proprie răspundere, . DE ÎNSCRIERE – modelul nou - la concursul naţional de ocupare a posturilor.


Solicitare titularizare in baza art. Prezint următoarea situaţie:. Cererea, conform modelului din Anexa nr. Titularizare de la Botoșani.


Vă transmitem, anexat, modelele cererii şi fişei de înscriere la concursul național.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare