joi, 7 februarie 2019

Factura si chitanta

Spre deosebire de chitanta , care se elibereaza doar in cazul platilor in numerar, bonul fiscal poate fi emis si pentru plati prin card bancar. Chitanta se emite catre persoane juridice, de regula, impreuna cu factura , dar se poate emite si bon fiscal in locul chitantei. In cazul in care entitatea vinde catre persoane juridice, de regula se emite si factura iar pentru decontare se poate utiliza fie bonul , fie chitanta.


Factura si chitanta

Incasare factura cu chitanta sau cu bon de la casa de marcat. Aceste facturi pot fi incasate cu chitanta ? Chitanta reprezinta la fel ca si factura un document primar pe baza caruia se . Dacă se încasează de la persoane juridice și se emite chitanță , . Obisnuit, clientii solicita factura pe care o si emitem. Se exceptează de la prevederile art. Financiar-Contabil legestart. Am o firma de monumente funerare, pot sa dau la persoane fizice factura și chitanță sau factura și bon fiscal pe baza contractului de prestări . Factura si chitanta la persoana fizica?


Buna, in general pentru plati si nu specific pentru Orange, chitanta se primeste doar daca plata a fost facuta cu numerar de o persoana juridica, dar in principiu . Este corect sa emiteti chitanta in cazul incasarii unei facturi de client. La solicitarea clientilor, utilizatorii vor elibera acestora si factura. Ai căutat de pierdut la chitanta factura. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Descarca modele pentru chitante create in word sau excel. Aplicația 2invoice îți permite să creezi facturi și chitanțe cu doar câteva click-uri.


Factura si chitanta

Pentru a crea o factură și o chitanță pe aceeași foaie, urmezi aceiași pași ca atunci când vrei să faci o factură (află aici cum adaugi o factură ). Program facturare electronica - facturi fiscale, chitante , avize, invoice. Semnatura si stampila furnizorului. Copies of invoices and receipts;. Doriti sa emiteti facturi personalizate, cu logo-ul firmei?


Vizualizare factura si chitanta in format. Folosind programul pcFact se pot tipari facturile si chitantele selectate, folosind diverse modele de imprimare si optiuni de afisare. Utilizatorul are posibilitatea de. Programul de facturare online EasyBill iti permite sa emiti facturi fiscale, proforme , chitante si documente de plata in numai cateva secunde.


Business Online Control Panel - Tutorial pentru emiterea unei chitante pentru mai multe. Pe ambele facturi se va afisa chitanta si suma care a fost achitata. Am un cabinet de psihologie si inchei contracte de prestari servicii cu clientii. Vreau sa folosesc si chitantele tiparite de program deoarece eu taiam chitantele separat inainte. Daca dau chitanta tiparita pe . Plăteşti facturile oricând ai nevoie şi de oriunde, 1 online:.


Se introduc seriile si plajele de numere pentru facturi si chitante cu ajutorul ferestrei. Print document se intelege factura fiscala, factura proforma, chitanta , aviz etc. Atat varianta gratuita cat si cea contra cost beneficeaza de toate facilitatile oferite. In acest caz, produsele vor fi insotite de factura si chitanta.


Factura si chitanta

Plata prin transfer bancar, la plasarea comenzii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare