miercuri, 17 aprilie 2019

Imprimanta duplex

Ai căutat imprimanta duplex. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Vrei imprimanta duplex si nu stii ce model sa alegi? Diferente si beneficii intre diverse modele de imprimante duplex. Afla detalii utile pe itdepot.


Imprimanta duplex

Intra pe site-ul altex. Acum ai posibilitatea de a plati in rate si transport in toata . Se poate realiza automat sau manual: - duplex automat: un modul al imprimantei (numit chiar duplex ) preia coala . Imprimare pe ambele feţe ale colii de hârtie. Multifunctionale Duplex imprimare Automat, reduceri si promotii. Livrare gratuita, rate cu dobanda 0. Duplex înseamnă că imprimanta îți întoarce de una singură foaia și îți.


Mai există și duplex manual în care faci tu chestia asta, dar nu-i văd . Imrimanta monocrom duplex OKI B431d. Salveaza ca favorit . Avansat, faceţi clic pe pictograma Duplex, apoi selectaţi modul de imprimare Duplex Manual, iar din fila De Bază selectaţi . Lei -mai ieftin cu 50lei. Alte imprimante furnizează instrucțiuni astfel încât să puteți reintroduce manual pagini pentru a imprima fața a doua ( imprimare duplex manuală). Descopera priomotiile zilei si cumpara acum si cu, . Verificati permanent. Duplex , Retea Gigabit Toner Full Garantie luni.


Imprimanta duplex

Cumpara duplex imprimanta de la Suntec. Setările de imprimantă pentru Windows. Fiabilă şi performantă, această imprimantă are costuri reduse de exploatare . NOTA: Pentru a vedea preturile trebuie sa fiti logat. Ati selectat produse din urmatoarea categorie.


Pret: Implicit: Ordoneaza dupa: IMPRIMANTA. Manipulator de documente, Alimentator automatic documente duplex dintr-o singură trecere. Capacitate: coli . O imprimanta alb-negru premium, care dispune de un cartus inovator, ultraeficient, conceput pentru a imbunatati performanta si a economisi costurile cu tonerul. Veti putea economisi folosind cartusele de toner cu capacitate . Astfel că, pot fi printate pagini față-verso iar imprimanta face .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare