miercuri, 10 aprilie 2019

Pfa transport marfa

Pfa transport marfa

Ca si PFA poti presta servicii de transportator. Angajarea de personal este necesara daca vrei sa mai lucreze si altcineva, altfel nu. PFA transportator marfuri - Răspunsuri Avocatnet. Infiintare pfa pentru activitate transport marfa.


Pfa transport marfa

PFA tractari auto si transport marfa intern-extern. Pot functiona ca PFA pentru o firma . Vreau sa stiu daca cu un camion de t si una din formele de autorizare PFA sau II se poate desfasura activitate de transport marfa generala pentru alte . Trebuie sa - i infiintez sotului meu o PFA pt. Contributii sociale PFA.


Activitati de transport marfuri contabilul. Legislatie › Legislatie fiscala contabilul. Certificatul de atestare profesională a conducătorilor auto pentru transportul de persoane în regim de închiriere (în cazul PFA , II, IF) ( în copie). La PFA ai de platit impozit si contributii sociale si de sanatate daca.


Pana in iunie, cele mai multe PFA -uri au fost infiintate avand ca domeniu de. Transporturi terestre si transporturi prin. Avocata Raluca Sima sustine ca “de regula, opteaza pentru PFA cei care . Ce este firma de transport rutier de marfa ? Sunt eligibile pentru înfiinţarea PFA toate persoanele de peste ani.


PFA -ul (persoana fizica autorizata) este cea mai simpla metoda de a fi. Salveaza ca favorit . PFA , transport la preturi de criza diferite marfuri (mobila electrocasnice mutari bagaje etc) intern si international la orice ora din zi sau noapte inclusiv in . Mai departe, crești afacerea cum îți . Oferim asistență legală necesară pentru obținerea licenței de transport de marfă. Sunați-ne pentru consultanță gratuită. Tocmai de aceea ne axam pe servicii de calitate iar marfa dumneavoastră va ajunge în timp util la desti. Vizualizaţi profilul complet pe LinkedIn şi descoperiţi contactele lui PFA MARINICA MARIN MARINICA MARIN şi.


Pfa transport marfa

Pentru noi fiecare colaborator este important. Acestă variantă vă obligă să vă pliați pe cererile pieței de transport marfă. Tecaru Andreea-Dodo PFA angajeaza Operator facturare servicii transport marfuri in București.


De exemplu,dacă transportați fructe și . La nevoie dispun si de spatiu de depozitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare