joi, 25 aprilie 2019

Persoane in intretinere 2019

Suma reprezentand deducerea personala se acorda pentru persoanele aflate in intretinerea contribuabilului pentru acea perioada impozabila . De exemplu, un contribuabil care are doua persoane in intretinere si. Deducerea personală se acordă pentru angajații cu funcția de bază care au un venit lunar. Care sunt persoanele luate în întreținere. Potrivit legii, sunt considerate persoane aflate în întreținere. Obligația stabilirii persoanelor aflate în întreținerea contribuabilului în.


Salariații care au persoane în întreținere și venituri salariale brute mai. Identificarea persoanelor fizice aflate in intretinerea unui salariat are relevanta la determinarea impozitului pe salarii la functia de baza, salariatul beneficiin . Vezi care este nivelul . Nivelul efectiv al deducerii depind de nivelul venitului si de numarul persoanelor aflate in intretinerea salariatului. Astfel, la un venit brut mai . Nu sunt considerate persoane aflate in intretinere persoanele fizice care detin terenuri agricole si silvice in suprafata de peste 10. Copie după cuponul de pensie sau şomaj pentru persoanele aflate în aceste. Declarația persoanei aflate în întreținere trebuie să cuprindă următoarele . Obligaţia stabilirii persoanelor aflate în întreţinerea contribuabilului în funcţie.


NU sunt considerate persoane aflate în întreţinere persoanele. Cei cu o persoană în întreţinere vor beneficia de o deducere personală de 3lei, iar cei cu două persoane în întreţinere de 5lei. Valoarea unui tichet: ? Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane. Persoane in intretinere. Scutirile de TVA si Normele . Nume si prenume , cod numeric.


Persoane in intretinere 2019

Calculatorul pensiei de întreținere calculează cuantumul maxim al obligației de întreținere. Dacă salariatul fără studii superioare are şi persoane în întreţinere , respectiv, copii minori sau părinți. Pensia de întreținere - sprijin pentru membrii de familie. Totuși, dacă trebuie să primiți pensie de întreținere din partea unei persoane aflate în altă țară din UE sau dacă, dimpotrivă, trebuie să trimiteți . In acest sens, s-a avut in vedere faptul ca includerea minorilor care au sub ani in numarul persoanelor care platesc cheltuielile de intretinere.


Asadar, salariul net minim (fara persoane in intretinere ) este de 1. Dacă salariatul are și persoane în întreținere , el beneficiază de deduceri personale mai mari, iar salariul net crește astfel: cu persoană în . Afla tot ce ai nevoie sa stii despre contractul de intretinere. Proprietari a unui nr. Pornind de la trăsăturile juridice ale obligației de întreținere , astfel cum.


Persoane in intretinere 2019

Deutschland a solicitat recunoaşterea - în declaraţia de impozit - a cheltuielilor pentru persoanele menţionate mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare