vineri, 27 septembrie 2019

Caut femeie pentru curatenie generala

Caut femeie pentru curatenie generala

Salariul este negociabil in functie de perioada lucrata. Curatenie generala la domiciliu și post-constructor la domiciliu. OFER SERVICII DE CURATENIE GENERALA ,INTRETINERE SI CALCAT. Caut femeie pentru curatenie la casa cu camere,o zi pe saptamana.


As dori o doamna sa imi faca curatenie generala …apartament cu 2. Buna Ziua, caut femeie pt curatenie de ori pe luna casa Popesti . Pregatire europubele pt golire corelat cu graficul de ridicare a deseurilor menajere 9. Deszapezirea aleilor de acces in bloc 10. Căută-ți locul de muncă: O femeie serioasa pentru curatenie generala în Bucureşti. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un . Sa stie ce inseamna IGIENA, sa fie curata, sa nu fure si sa aiba putere de munca . Anunt Ofer servicii de curatenie generala si de intretinere. Avem nevoie de femeie de serviciu.


Urgent, caut o doamna pentru a face curatenie pentru miine 15. Pe astazi am nevoie de curatenie generala in apartament cu camere la Botanuca. Personal pentru firma curatenie , femei si barbati pentru blocuri, apartamente, birouri etc. Servicii cleaning, curățenie profundă, curățenie generală , curățenie după găzdași, reparație. Scapati garantat de . Servicii de curățenie generala case, oficii, apartamente, spații comerciale ect.


Caut femeie pentru curatenie generala

Clinică românească din Londra care oferă servicii de stomatologie generală și. Anunturi servicii curatenie , curatenie scari de bloc, curatenie post lucrari amenajare interioara si constructie, curatenie industriala, curatenie comerciala, . Cautam femei pentru curatenie la case in watford. Office Lunar - curatenie de intretinere sau generala. Angajez personal pentru curatenie generala , intretinere, dupa renovare, program fix.


Oferim servicii de curatenie generală ,de întreținere acasă sau la birou ,in . Menajera, Femeie la curatenie - ajutor pentru treburile gospodaresti. Firma de curatenie ce va ofera servicii de curatenie generala sau curatenie de intretinere, atat. Cautam o femeie pentru curatenie Rezidentiala in afara tarii. Bună ziua, am nevoie de o curatenie generală pentru un spatiu de m2.


Caut femeie pentru curatenie generala

Doresc o curatenie generala a unui apartament: totul trebuie curatat in detaliu, . In calitate de nepot am obersat asta cand am fost acolo saptamana. Spal și calc rufe, curățenie generală și de întreținere pentru. Menajeră cu experiență, 10ani in curățenie , apartamente ,restaurante ,ofer servicii de menaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare