miercuri, 11 septembrie 2019

Firme caut colaborator cu autoutilitara proprie

Firme caut colaborator cu autoutilitara proprie

Angajez sofer pe postul de curier livrator. Experienta nu este necesara. Detinator de autoutilitara. VA RUGAM NU APLICATI DACA NU INDEPLINITI CONDITIILE DE ANGAJARE. Firma de curierat, angajam sofer cat b pe autoutilitara tone,de preferat cu . Acest site folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe Cargopedia!


Livrator auto sau scuter cu masina proprie sau scuterul firmei firma de catering. Angajam si instructori cu masina proprie ( colaboratori ). Persoana fizica cu autoutilitara proprie caut colaborare cu firma sau persoane fizice pentru transport marfa sau . Te asteptam sa iti faci propria afacere alaturi de noi! Transportator intern caut contract dube frigo, detinem DSV.


Esti in cautarea unui loc de munca? Noi, Urgent Cargus, ne marim echipa de colaboratori. Urgent Cargus, una dintre principalele companii de curierat din tara, cauta colaboratori cu dube proprii pentru depozitul din Targu Mures. Conditiile sunt: - posesor autoutilitara de 3. T - detinator societate comerciala de.


Firme caut colaborator cu autoutilitara proprie

Tip ofertă: Ofer job. R: Porniti mai degraba. Nu am firma si as vrea sa lucrez cu masina (mica) pentru o firma , sau. Incarcare OBLIGATORIU luni, ora 7. Descarcare luni seara. Firma de constructii angajeaza pentru sediul din com Domnesti - Clinceni Ilfov, lacatus mecanic, sudor prezinta avantaj.


Franciza firma curierat ak. MAG cumpără firma de curierat Sameday Courier, un business cu afaceri de 13. Firme , Persoana Juridica sau PFA ,Un sofer de firma de curierat e. Prin intermediul proiectului de franciza, cautam posibilitati de a asigura un . Colaboratori cu Srl si autoutilitara proprie , cauta firma de curierat. B si o remorca, a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste masa proprie a autovehiculului tragator;.


Firme caut colaborator cu autoutilitara proprie

Daca poate cineva sa-mi recomande si alte firme e OK. Efectuez curse externe si interne cu autoutilitara VW LT 3 carosata tip cub(aluminiu) cu. Cautam subcontractori . Gasesti probabil cel mai bun pret la autoutilitara cu Afacerist. Baterii tractiune si statie incarcare monofazica proprie. Mercedes sprinter.


Se oferă cazare si diurna pt. Sofer Categoria B Autoutilitara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare