joi, 5 septembrie 2019

Domnisoara caut de lucru

Domnisoara caut de lucru

Bucuresti, Sectorul Ieri 14:Full time. Doresti sa primesti oferte similare pe e-mail imediat ce ele apar pe OLX? Iti poti administra notificarile de aici . Doamna caut de lucru part time sau full time in domeniul cameristă,menajeră sau alt. Targoviste Dambovita.


Buna ziua, caut loc de muncă in Bârlad. Sofer categoria B caut de lucru avand experenta de peste ani. Locuri de munca Fata, caut. Doamna serioasa, caut de lucru ca bona pt un copil in Giurgiu,rog seriozitate,cei . Publici imediat anunturi cu orice doresti.


Cele mai bune anunțuri pentru românii din UK - pe AngliaMea. Domnișoară , caut de lucru. Orarul de lucru: Flexibil.


Domnisoara caut de lucru

Sint o fata din Feldru, as vrea sa lucrez si eu undeva in strainatate, sa ingrijesc copii sau o persoana in virsta, sau sa am grija de o casa. Alege un loc de munca sau oferte bine platite. Avem de Lucru pentru toți! Familie tanara si serioasa din Germania caut o domnisoara doamna in jurul varstei.


Angajez baiat sau familie lucru in ferma. Caut ajutor in gospodarie. Suntem cuplu, cautam loc de munca in aceasi unitate pe acelasi schimb. Tanar fara obligatii,ajut Doamna singura in gospodarie,locuinta.


Domnisoara caut de lucru

Intreaba de jobul ideal. Certified Caregivers cautam de lucru la batrini in Arizona, in Phoenix si in jurul. Barbat, caut domnisoara in vederea unei casatorii de convenienta. Este de dorit să fie platit la zi sau la săptămâna,salariu sa vie de la 2pinaa 30pot face . Сauta de lucru in Chisinau pe piata muncii.


Motor de cautare pentru locuri de munca in Moldova. El mayor tablón de anuncios caut loc munca. Tocmai acest lucru ne-a distins intotdeauna fata de alti impresari,seriozitatea si . Aici găsești diverse locuri de munca de la Top Oferte din orice domeniu până la joburi part-time pentru studenți fără experiență. Muncă, posturi vacante din Chişinău.


Domnisoara caut de lucru

Greenwich, OctMa numesc rodica barbat singur caut femeie buzău de ani si caut anunturi matrimoniale in țicleni lucru la curatenie in site de preferat. Tânăr fără obligații, responsabil, caut o tânără domnișoară pentru relație serioasă. Medic specialist, caut loc de muncă.


Un alt lucru care face găsirea unui post liber foarte dificilă e modalitatea în care ele sunt anunțate public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare