luni, 9 septembrie 2019

Eliberare certificat de nastere pierdut

Certificatul de naștere se poate elibera ;. CERTIFICATULUI DE NAŞTERE (în locul celui furat, distrus sau pierdut ). Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi dacă v-aţi pierdut sau v-a fost furat certificatul de naştere este să. Acolo veţi solicita eliberarea unui duplicat. Eliberat certificat de: Naştere seria. Cerere duplicat certificat nastere - Anexa 59.


Eliberare certificat de nastere pierdut

Constituie contravenţie la regimul actelor de stare civilă şi se sancţionează cu amendă de la 1lei la 2lei, pierderea sau deteriorarea certificatelor de naştere , . Acte necesare pentru eliberarea extraselor multilingve de naștere , căsătorie, deces. Reguli generale de eliberare a certificatelor de stare civilă. Cui se eliberează certificatele de stare civilă (duplicat - naștere , căsătorie, deces )? Descrierea serviciului.


Potrivit legislaţiei Republicii Moldova, actele de stare civilă reprezintă înscrisuri autentice. Duplicatul certificatului de naștere are valoare egală cu originalul și va fi eliberat în format multilingv. Duplicatele după certificatele de naştere se eliberează numai titularilor. Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau. Taxă de arhivă - lei - pentru eliberarea certificatelor şi dovezilor de stare civilă aflate în arhiva proprie, conform H. După înregistrarea naşterii, certificatul de naştere se eliberează unuia dintre părinţi.


Eliberare certificat de nastere pierdut

ELIBERARE DUPLICAT CERTIFICAT DE NAȘTERE , CĂSĂTORIE, DECES. Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatul de deces de la. Cu mulţumiri pentru răspuns, Carmen”. Pentru situaţiile urgente, . TRANSCRIEREA CERTIFICATELOR DE NASTERE. Sunt cetățean român în străinătate și am pierdut certificatul de naștere.


Cerificatul de căsătorie se poate elibera unuia dintre soţi sau, la cerere, ambilor soţi. Cererile privind procurarea şi eliberarea certificatelor de stare civilă ale cetăţenilor. Vechiul(vechile) certificat (e)mi-a(mi-au)fost furat(e),distrus(e), pierdut (e),in . Vă rugăm să ne spuneţi ce demersuri trebuie făcute pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de naştere , deoarece eu l-am pierdut ”, . DECLARATIE transcriere certificat nastere (aici).


Eliberare certificat de nastere pierdut

Husi etajul camera nr. Documente necesare eliberare Carte de Identitate-(aici). De regulă, recuperarea unui certificat de naștere pierdut este necesară urgent.


La urma urmei, acest document este necesar pentru eliberarea altor documente. Actele necesare pentru eliberarea duplicatului sunt : i. Stare Civila - certificate de nastere ) ii. Eu mi-am pierdut certificatul de nastere si a trebuit sa ma duc la primaria de unde fusese eliberat sa mai cer o copie(in lata localitate decat cea de domiciliu) si . Observaţii: În cazul când actul de identitate este distrus, pierdut sau furat, . Informatii privind eliberarea de noi certificate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare