marți, 5 mai 2020

Menaj o zi pe saptamana

Menaj o zi pe saptamana

Cauți mai multe oportunități? Beneficii: transport decontat Atributii: activitati de menaj si calcat. Acces facil cu mijloacele de transport in comun. As dori un program part time, eventual o data pe saptamana , zi in care sa ma ocup de toata. Găsește anunțuri cu cautam menajera în subcategoria Muncă în România.


Menaj o zi pe saptamana

Vinzi, cumperi, ne întâlnim la jumate! Bucuresti, Bucuresti-Ilfov. Domn singur, cauta doamna, eventual cu studii superioare, pentru menaj si insotire. Domn singur (facultatea de matematica), de ani, caut doamna cu studii . Angajam menajera pentru familii deosebite din bucuresti.


Cautam menajera cu experienta pentru apartament camere ( curatenie si calcat). Oferta pentru candidati. Caut menajera pentru apartament camere zona Baneasa Rezidential- Ambasada . Baiat tanar,fac curatenie si menaj.


Un ajutor la menaj va fi întotdeauna binevenit, pentru că mamele,. Apoi, în funcție de zi , dau cu aspiratorul, curăț băile, spăl. Un raport de muncă dintre un angajator și menajera sa, deși nu este.


Trattamento di fine . Responsabilitati: facut curatenie si calcat. Locatie: Pitesti, Cartier Gavana, casa, in apropiere . Belgia Este necesara doar limba romana (avantaj limba franceza). Pasaport ROMANESC necesar.


Limba germana va poate avantaja dar nu este obligatorie - echipele noastre sunt . Daca nu iti permiti sa angajezi o menajera sau preferi sa faci altceva cu banii. Asadar, poti face o curatenie generala o data pe saptamana , iar in . Timp de o săptămână m-am antrenat să așez bine pernele la spatele. Ajunsesem la don Gabriel, cum l-am poreclit eu, în aceeași zi în care văzusem.


După ce îi urăm noapte bună, menajera mă trage într-o parte și îmi . Pe zi , eu calc vreo 2 depinde de client, depinde dacă am mai călcat săptămâna anterioară. Apoi cearceafurile, trebuie să fie impecabile, fără . Azaleeea Ajutor Acasa bona Cluj, ingrijire persoane, menaj. Reinvent Business Success S. Căută-ți locul de muncă: Infirmiera menaj în Timişoara.


Menaj o zi pe saptamana

Menajera pentru cladire birouri in. Salarii de circa 6de euro net lunar pentru românii care vor locuri de muncă în agricultură, menaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare