miercuri, 27 mai 2020

Onrc pfa

Formularele se distribuie la sediul ORC. Persoana fizica autorizata ( PFA ). Ultimul pas este ca intregul dosar sa fie depus la ghiseul de depunere documente infiintare PFA din cadrul ONRC. Aici, personalul va va aranja . Pentru infiintarea unui PFA trebuie sa incepi cu procedurile de realizare a dosarului.


Onrc pfa

Pentru accesarea portalului de servcii este necesar creare unui cont de utilizator. Link-ul de acces direct la serviciul portalului online onrc. Descopera conditiile care trebuie indeplinite pentru infiintarea unui PFA.


Pentru consultanta de specialitate, contacteaza-i pe expertii nostri in . După ce te-ai informat cu privire la documentele de care ai nevoie e . Numărul obiectelor de activitate potrivit Nomenclatorului CAEN, precum şi numărul angajaţilor pe care îi poate avea o persoană fizică autorizată ( PFA ) sau o . Ghidul rezervare PFA. Registrul Comertului a persoanei fizice autorizate PFA , . Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de infiintarea unui PFA pentru tine! O facem online , fara batai de cap si deplasari inutile. Numarul obiectelor de activitate potrivit Nomenclatorului CAEN, precum si numarul angajatilor pe care ii poate avea o persoana fizica autorizata ( PFA ) sau o. PFA -ul tau la un click distanta! Fie ca este vorba de o infiitare firma . Incepand cu data de 12.


PFA ) si a intreprinderile individuale (II) care nu si-au actualizat obiectul de activitate conform legislatiei in vigoare, informeaza vineri, ONRC. ONRC pentru infiintarea unui PFA. Manual utilizare portal ONRC. Crearea unui cont în cadrul portalului ONRC. Vanzator-Dezvoltator – COSTEA RADU PFA , cu sediul in Ploiesti, str.


Procedura ANAF si ONRC. Intrebare: Titulara unei PFA. Forum name: Romanian. Ce taxe, cereri si declaratii nu se mai percep de catre ONRC.


Potrivit acestui act normativ, un PFA poate avea în obiectul de. Firma pe care vei activa ca șofer Uber poate fi de tip PFA , SRL sau SRL-D CE TREBUIE SӐ STII ? Codul CAEN pentru desfasurarea activitatii de. Cauti sa infiintezi o societate de tip SRL, PFA sau II?


REGISTRUL COMERTULUI si. Astfel, potrivit actului normativ mai sus menţionat, “ PFA poate avea în.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare