vineri, 8 mai 2020

Nevoie

Nevoie

Declinarea substantivului nevoie. Nominativ-Acuzativ, nevoie , nevoi. Articulat, nevoia, nevoile. Genitiv-Dativ, nevoii, nevoilor. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru la nevoie , cu exemple: nevoie la baie, nevoie la toaletă.


Nevoie

No, no, to do it right you need the full-fledged wall-to-wall mirrors. Am nevoie de cineva să-mi dea niște idei. I just need someone to bounce some ideas off of . Acum zile - Răspunsul complet inadecvat al Ministerului Agriculturii: “Măsura naţionalizării aparţine perioadei comuniste. Acum zile - Purtătorul de cuvânt al PS Lucian Romaşcanu, a spus, joi, că „românii nu au nevoie de raportări triumfaliste, ci de soluţii concrete”, . Elon Musk spune că mașina Tesla care nu va mai avea nevoie de intervenția șoferului este foarte aproape. Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană . Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, . Acum zile - Asociația Pro Infrastructura a fotografiat din dronă șantierul aflat în stadiul incipient și transmite un avertisment: „Este nevoie de creșterea . Acum zile - Scris de Adrian Panduru - Este nevoie de donatori, la Timișoara, din toate grupele de sânge.


Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie . Stim ca, pe langa efort si competenta, orice afacere are nevoie de fonduri care sa ii sustina activitatea. In calitate de antreprenor, iti cunosti foarte bine afacerea . Care sunt țările din care, la intrarea în România, nu mai este nevoie de carantină sau izolare, de la iunie. Fetele au nevoie de mătuşici sau de figuri materne ca să poată ajunge la maturitate cu bine. Rădăcinile acestei tradiţii merg până în . Aflați când veți avea nevoie de un abonament Microsoft 36 mai degrabă decât de aplicațiile Office gratuite pentru dispozitivul mobil. Avem nevoie de lumină și căldură, nu-i așa?


Nevoie

Ei bine, din toată căldura asta, Pământul păstrează doar ce are nevoie și restul trimite cu mulțumiri înapoi în . Alex Donovici - Juvenile Fiction De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste books. Greșeala numărul 3: alegerea unor oameni aflați „la nevoie “ Atrageţi pe cineva care susţine că are nevoie de voi și vă petreceţi timpul „fiind alături de acea . Cetăţeniile pentru care nu este nevoie de viză de scurtă şedere pentru a călători în România. LISTA statelor pentru ai căror cetăţeni nu este obligatorie viza de . Să luăm afirmaţia „eu cred că Dumnezeu vrea. Dacă ceea ce căutați nu a fost surface atingeți vă permite să căutați de ce aveți nevoie din cadrul panoului. Pentru a insera și a reutiliza conținut în . Many translated example sentences containing am nevoie – English-Romanian dictionary and search engine for English translations.


JYSK a creat un fond de urgență 150. Elena Vijulie Tănase, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa postului de televiziunea a decis să plece, după opt ani . Acum ore - Demisie de la Digi 24. Argeș, de exemplu, medicii sunt puțini față de numărul . Ioana Ignat Ai nevoie de ajutor?


Nevoie

România are nevoie de banii UE nu doar pentru relansarea economică în urma impactului crizei Covi ci pentru rezolvarea unor probleme . Examen sputa (microscopic, micologic, antifungigrama la nevoie ). Cumpara Magnet Aunty Acid - As avea nevoie de la eMAG!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare