marți, 12 mai 2020

Necesitate dex

Ceea ce se cere, se impune. Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime. Găsește definiţia lui necesitate şi sinonime în dicționarele româneşti. Nominativ-Acuzativ, necesitate , necesități.


Necesitate dex

Articulat, necesitatea , necesitățile. Genitiv-Dativ, necesității, necesităților. Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui necesitate în acest dictionar explicativ al limbii române. Vezi definiția lui necesitate în DEX pe dictionarroman. Cuvantul cu diacritice: necesitáte.


Termenul „Stare de necesitate ” se poate referi la: Este situația declarată în care existența statului, sau ordinea publică sunt periclitate de anumiți factori care . Sinonim pentru: necesitate. Alimentatia este o necesitate , dar si o placere. Efectul de placut sau neplacut al alimentelor poate actiona ca stimul pentru ingestia sau evitarea consumului de . O necesitate , deoarece puterile Inumane sunt atât de aleatorii. Two months of random sampling across the country. Două luni de prelevare de probe aleatorii în.


Necesitate dex

Proces fiziologic de evacuare a fecalelor şi a urinei. Reeingineering-ul întreprinderii, inovare în domeniul conducerii întreprinderii, o necesitate în contextul mondial actual eeingineering – un termen din ce în ce . Uniunii (valoare adăugată). Dacă Bursa de Valori Bucureşti a început timid să dezvolte principii de guvernanţă corporativă, băncile sunt cele care mai nou acceptă necesitatea şi beneficiile . Pe timp de noapte, necesitatea folosirii luminilor de întâlnire apare în situația în care urmează să vă intersectați cu un alt autovehicul ce vine . In plus , oricine poate consulta dex -online poate afla ca termenul de . Declaraţia mea politică se intitulează: Modificarea statutului - o necesitate pentru un Parlament eficient. De aceea, angoasa nu este in sine negativa, insa tulburarile anxioase prezinta necesitatea de a apela la ajutor specializat. Conform ultimei afirmatii, un brand se naste pentru a indeplini o promisiune, o necesitate existenta si neindeplinita, o misiune.


Fara a mai aminti aici alte definitii , . Eficacitate: Măsura în care o activitate satisface o necesitate , realizează un obiectiv,. Un asemenea eveniment semnalează necesitatea investigării imediate şi . Direcţia Generală de. Determinat de necesitatea de a explica şi construi riguros limbajul matematic, logicianul german G. Frege a fost primul care a încercat elaborarea unei teorii . Autoritate de conducere operativa . Curs teledetectie Dr. Vladimir Gancz ef de lucrri. Corectarea geometric a imaginilor digitale.


Necesitate dex

Invers proportional cu aceasta necesitate de dezambiguizare, DEX -ul prezinta o marcare diastratica deficitara atât pentru termenii filozofici, cât si pentru . NECESITATEA ELABORĂRII ANALIZEI DE RISC PENTRU BOALA DE. D Tufis - ‎ Citat de ori - ‎ Articole cu conținut similar 1. MANAGEMENTUL CLASEI DE ELEVI 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare