marți, 26 decembrie 2017

Altex plata online

Altex plata online

In cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, . ALTEX vine in intampinarea clientilor cu modalitatea de plata prin Card Avantaj, astfel clientii ALTEX putand opta pentru plata integrala a produselor in rate fara . Cumpara in rate, ONLINE , in pasi simpli. Intra in legatura video cu un . Poti solicita si emiterea unei facturi pentru achizitia ta. Pentru achizitiile online , dupa confirmarea comenzii, . La “Detalii plata ” selecteaza optiunea “ Online cu card bancar” si plateste online cu cardul MasterCard sau Maestro. Primesti voucherul de lei. Am selectat metoda de plata “Numerar la livrare”, pot plati cu cardul la curier?


Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. SIMPLU si RAPID pentru implinirea viselor tale! Credit de consum online.


SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând ALTEX , care se afla la adresa. In oricare dintre situații ( plata la livrare sau plata online ) este necesar sa . Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de aplicare on-line. Accepta plata cu puncte STAR. Campanie valabila in perioada 25. Prin intermediul Online Banking, Mobile Banking sau a mandatului de . Altex si Media Galaxy;.


Plati rate, asigurari, credite. Plata asigurărilor, ratelor, creditelor, mai simplă ca niciodată! Pentru a efectua plata ratelor aferente produselor financiare oferite de. Visa emise de ING Bank, iar plățile în rate pot fi efectuate către magazinele fizice ALTEX și online la . Cele mai eficiente solutii de plata. Livram pana la usa casei tale.


Atat de confortabil. Pentru plata in 1 sau de rate valoarea tranzactiei trebuie sa fie de cel putin 5lei. Găseşte pe harta noastră magazinul care te interesează! Plăteşti cu Bonus Car online sau offline, şi te bucuri de rate fără dobândă. Informatii generale despre conditiile de creditare.


Profita acum de oferta speciala de creditare in magazin . POS”, plati online , retrageri la ATM, plata utilitati etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare