joi, 28 decembrie 2017

Card online raiffeisen bank

Card online raiffeisen bank

Deschide cont online si bucura-te de oferta cu zero conditii de venit. Poti utiliza cardul standard de debit oriunde in mediul online sau la comercianti, in deplina siguranta, intrucat cardul tau este inrolat inca de la inceput in sistemul. Foloseste cardul si castiga puncte de loialitate Vodafone.


Card online raiffeisen bank

Platesti ratele online. Emiti carduri de credit sau de debit. Sau le poti bloca, daca ceva se intampla. Iti ordonezi plati catre trezoreria statului. Alege metodele de plata online pentru ratele lunare.


Vrei sa afli soldul cardului de debit sau sa-ti activezi cardul de credit? Poti cumpara online produse pe care le achiti apoi in pana la rate lunare fara dobanda. Ai libertatea sa platesti oriunde. Cu zero comisioane la plati catre . Ai toate beneficiile unui card de debit, dar si acces la o serie de produse si.


Conversie automata in valuta tarii respective pentru platile realizate in strainatate. Cumparaturi online in siguranta. Poti cere blocarea cardului si intr-o agentie, prin completarea formularului “ Cerere de inlocuire a cardului sau a codului PIN”. Facilitate de credit pe card disponibila oricand pentru diverse oportunitati de achizitie. Aceasta aplicatie inlocuieste cititorul de card ( card reader).


Asiguram asistenta pentru situatii limita. Te afli in situatia in care cardul a fost blocat in bancomat? ATM-ul nu iti ofera suma ceruta?


Card online raiffeisen bank

Raiffeisen Smart Mobile si internet banking , Raiffeisen Online. Ai pierdut cardul sau ti- . Cardul de credit VISA Business este un instrument de plata prin care poti achizitiona. Serviciul Comert Electronic 3-D Secure: inrolare automata a cardului , pentru siguranta online. Pentru detalii click aici. Ghid de utilizare card de cumparaturi.


Cumperi acum si platesti mai tarziu. Te bucuri de pana la rate lunare in reteaua . Site-ul băncii şi tranzacţiile efectuate cu cardurile de debit au fost indisponibile . Pana la rate fara dobanda. Comanzi cand vrei, nu cand poti. Acceseaza sectiunea Cum .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare