vineri, 22 decembrie 2017

Olx cluj locuri de munca curatenie

Nu ai gasit ce cautai? Iti poti administra notificarile de aici . Cluj -Napoca Ieri 12:24 . Salveaza ca favorit . Curatenie apartament regim hotelier. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 26.


Angajam personal curatenie dupa-masa. Cele mai bune oferte de locuri de munca : menajere - publi24. Floresti la case particulare , apartamente sau scari de bloc. Femeie la curatenie sibiu. Număr de telefon verificat.


Intra pe BestJobs si aplica acum la jobul potrivit pentru tine! Realizez curatenie locuinte apartamente si garsoniere. Acum pe BestJobs iti poti crea CV Video, ca sa iesi si mai usor in evidenta.


Alatura-te echipelor de profesionisti. OLX Online Services S. Reviews Firma de curățenie cu ani experienta in domeniu , angajează personal ,. Specificatii Numele companiei. Operatori curatenie - Bacau si Onesti Vezi ofertele cu locuri de muncă din . Avem aproximativ 4de rezultate pentru locuri de munca curatenie cuvânt cheie în România. Găsește pe cineva care să repare țeava stricată sau caută un loc . Locuri de munca in Craiova.


Evaluare: - ‎214. RON pe lună Dacă vrei să vinzi rapi. Ford Ka - Autoturisme în Iasi. Joburi necalificate, fara engleza: constructii, fabrici, hoteluri, curatenie. Anunturi joburi Anglia si angajari locuri de munca Anglia fara comision.


Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. Caut bona pentru zona Tunari, avem o Baiat tanar,fac curatenie si menaj. Oferte de munca LaJumate Alba - Click.


Responsabilitati: sortare,etichetare,ambalare,incarcare, descarcare ,personal pentru curatenie. Studii:€Fara€Studii Data€limita Tip€contract Experienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare