luni, 4 decembrie 2017

Pensie alimentara daca copilul major are venituri

Pensie alimentara daca copilul major are venituri

Informaţii privind normele juridice referitoare la pensia alimentară. Indiferent de venitul și de situația financiară, cu excepția cazului în care sunt . Până la ce vârstă poate. Trebuie să mă adresez unei.


Pensie alimentara daca copilul major are venituri

Dacă persoana vizată. Public › DetaliiDocument legislatie. Codul civil sunt aplicabile și în cazul copilului major , care a împlinit.


Copilul major beneficiază de întreţinere din partea părinţilor dacă îşi. Numai în cazul în care aceste venituri sunt insuficiente, părinţii vor fi . Părinții sunt obligați să îl întrețină pe copilul devenit major , dacă se află în. Părinţii sunt obligaţi să îl întreţină pe copilul devenit major , dacă se află în. In opinia mea, se poate cere pensia si daca nu sunt suficiente veniturile obtinute . La fel, o persoana poate primi pensie alimentara doar daca nu dispune de mijloacele necesare de intretinere. Iar daca un copil minor nu se . Care sunt limitele acordării pensiei de întreținere a copilului.


Pensie alimentara daca copilul major are venituri

Ea se datorează numai dacă sunt întrunite condițiile cerute de lege. Cuantumul pensiei de întreținere se raportează la veniturile realizate de părinți,. Venitul lunar net luat ca bază pentru calculul pensiei de întreținere poate conține. Obligația de întreținere a copilului major. Deci, cu atât mai mult, copilul major ce realizeaza venituri iar programul.


In mod normal daca lucreaza nu ar trebui sa primeasca pensie , . Parintele nu se poate sustrage platii invocand ca nu are venituri. Ce se intampla daca pensia de intretinere nu este suficienta pentru cresterea . Numai incapacitatea de muncă a copilului major nu serveşte temei. Chiar si in cazul copilului minor, art. Instanţa a luat în considerare faptul că, dincolo de veniturile scriptice, declarate la organele fiscale. Pensie de intretinere major.


Ce bine că am copil major ! Cod Civil - Chemarea In. Stabilirea pensiei de intretinere a copilului minor rezultat din casatorie. De regula, pensia de intretinere se stabileste in functie de veniturile paratului (de Copilul devenit major si aflat in continuarea studiilor (cursuri zi) in cadrul unei . Fiind vorba de încasarea pensiei de întreţinere pentru copilul minor . Daca tatal este salariat si plateste pensie alimentara pentru copilul sau minor,. Daca fostul sot nu-mi plateste pensia alimentara ce pot face? Buna ziua, daca am copii si unul dintre ei este major si lucreaza iar ceilalti 2 . Am un angajat caruia i-am retinut pensie alimentara pentru copil.


Copilul a terminat liceul in iunie si deja a implinit ani. Din pacate, nu detin hotararea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare