luni, 18 decembrie 2017

Brd card cumparaturi contact

Brd card cumparaturi contact

Mai multe detalii aici. Rate Extinse până la luni. Oricând vrei să ne transmiţi părerea ta, scrie-ne la contact. Ce credite vrei sa compari? BRD Finance, apelează.


Brd card cumparaturi contact

Comisionul de emitere card se percepe la emiterea cardului de credit. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt . Adaugi in cosul de cumparaturi tot ce iti doresti si plasezi comanda. Carduri de credit cu dobanda.


In magazine rate. Descoperă promoţiile speciale destinate exclusiv posesorilor de carduri Carrefour. Aplica acum pentru cardul tau de credit si ai pana la rate fara . Pentru cardurile de credit cu plata în rate, va fi extins numărul ratelor.


Extinderea se aplică pentru toate cumpărăturile făcute la comercianţii (magazine fizice sau online) . Card de cumparaturi neachitat. Oferta este valabila în reteaua de magazine proprii STAER. Contact media: Traian Traicu, e-mail: traian. Avantaje, limite si costuri anuale.


De la pana la rate fara dobanda, pentru cumparaturi de minim 2lei. Pot salva produse în coșul de cumpărături ? De asemenea, cardul de cumparaturi permite retrageri lunare de maximum din limita totala acordata de catre banca. Nu iti nota codul PIN pe card. Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Ideall pentru că îți dorești să cumperi rapi fără presiune pe bugetul lunar și fără să economisești luni la rand.


Brd card cumparaturi contact

Daca ai un card de credit Cetelem, gasesti numarul de contract si codul de bare in. Cetelem sau in scrisoarea de bun venit care a insotit cardul de cumparaturi. Spor la cumparaturi ! Plătești în sau rate cu cardurile de credit ale partenerilor noștri. De ce să cumperi produse cu plata în rate folosind cardurile partenerilor Orange?


E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Când efectuați o plată în UE cu cardul de credit sau de debit,. UE, contactați banca sau furnizorul cardului. Plata online aici cu un card de debit emis in RON, prin introducerea CNP-ului titularului de contract si a unei adrese de e-mail valide.


Programul de plata în rate fără dobânda este disponibil pentru cumpărături online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare