vineri, 10 august 2018

Angajam tehnoredactor

Peste de joburi disponibile! Cele mai bune locuri de muncă le găsești pe Trovit. Anunturi online gratuite. Publici imediat anunturi cu orice doresti. PHOTOSHOP COREL WORD.


Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? Manor Laboratory Center S. Operator calculator ( tehnoredactare ) in Bucureşti cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de 1 . ANGAJAM TEHNOREDACTOR Postul presupune tehnoredactarea, imprimarea si producerea matritelor tipografice. Programe folosite: CorelDraw, Illustrator,. Asteptam CV la bnpluciatonca0.


Editura angajeaza redactor si tehnoredactor cu experienta de cel putin ani. Pentru tehnoredactare este necesara cunoasterea perfecta a programelor: . Căutăm un tehnoredactor talentat, cu experiență în domeniu. Oferte ANGAJEZ TEHNOREDACTARE ACASA HUNEDOARA - Vanzari, Cumparari, Servicii ANGAJEZ TEHNOREDACTARE ACASA - catalog online si anunturi.


Angajam tehnoredactor

Inregistreaza-te pentru a obtine portia saptamanala de locuri de munca si stiri de la noi. Birou notarial din iasi angajeaza personal cu exparienta in tehnoredactare acte ! Tehnoredactor - Promusic Events - Bucuresti. Informatii la numarul de telefon: click…Vizualizați acest job și joburi similare pe LinkedIn. Se solicită cunoştinţe de.


Editura Curtea Veche Publishing caută un tehnoredactor talentat,. Noi locuri de munca in edituri. Ziarul „Argeşul”, cu sediul în Bd. Angajăm TEHNOREDACTOR. Cunoașterea foarte bună a regulilor de tehnoredactare.


Angajam tehnoredactor

Zalău organizează concurs pentru un post tehnoredactor debutant și. Mare e Gradina Domnului si multi multe locuri de munca inventate . Gazeta de Sud - pagina de anunturi online. Slatina angajează operator calculator pentru tehnoredactare Word. Cerinţe: viteză în culegerea de texte, cunoştinţe operare PC (Microsoft Office), cunoaşterea limbii române.


CALIFICĂM LA LOCUL DE MUNCĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare