luni, 6 august 2018

Cap par natural 100

Cap par natural 100

Cap de manechin pentru coafat - par natural 1 - High Quality. Cap Manechin de Coafat Par Natural 1 Saten Deschis 55cm Suport. Vrei Cap Coafor Par Natural ? Accesorii Alte accesorii.


Cap par natural 100

Salveaza ca favorit . Acest cap de manechin ideal pentru cei care vor sa experimenteze diverse coafuri. Poate fi folosit de . WGYX8:hover:not(:active),a:focus. Perfect pentru practica profesionala. Livrare in toata tara. Va sfatuim sa nu cumparati un . Cap manechin cu par lung - Natural 1. Cap pentru practica cu par natural 1 lungime cm.


Este realizat din fibra indiana tratata ce imita 1 parul natural. Parul se aseaza foarte bine. Cap-Manechin-cu-Par-Natural-Blon. Este rezistent la temperaturi si lucru cu placa si ondulatorul.


Cap par natural 100

Evaluare: - ‎recenzii - ‎2600 RON - ‎În stoc Neverland 1 par uman Real cap manechin pentru coafuri. Un cap de manechin profesional cu par artificial sau natural 1 este perfect pentru saloane, frizerii, coafor, invatacei pentru scolile de formare profesionala si. Puteti sa-l achizitionati . Caracteristici: 1par natural. Ideal pentru studentii la inceput de drum in cariera de beauty, cu care sa exerseze prin technici de tunsori , . Capul de practica poate fi prins . Un cap manechin cu păr 1 natural este ideal pentru hairstyliștii profesioniști care merg la diverse concursuri.


Produs de calitate superioară. Tot mai greu este sa gasim pe internet un cap de practica coafor sa fie calitativ si intradevar sa aiba par natural , cand stim cu totii cat de scump este parul natural. Nu este recomandat pentru vopsire, indreptat cu placa sau ondulat la temperaturi mari. Idei de Cadouri Ieftine: Cap de Practica pentru Coafor cu Par Natural 1 Blond la Pret Mic, Econvenabil.


Magazin Online Vinde Pupete cu Par Natural si. Descriere Moda si accesorii. Pupeta coafor Cap de practica 1 par natural manechin coafor CALITATATE SUPERIOARA VA OFERIM O .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare