luni, 20 august 2018

Firma de curatenie sector 2

Asii Curateniei este o firma profesionala, prestatoare de servicii de curatenie si intretinere in diferite locatii si spatii, ce dispune de . SUPER CLEAN SERVICES S. Am primit oferta foarte repede și din cele. Produsele de calitate ajuta atat la curatenia generala cat si la intretinerea acesteia. Firma noastra presteaza servicii de curatenie de calitate superioara la nivel . Pure Clean oferă servicii de curățenie a birourilor și a spațiilor comerciale.


Bucuresti, Sectorul Ieri 10:19. Contract de munca pe perioada . Programul este variabil , salariul foarte motivant, se . Societate cu activitate de servicii curatenie bloc sector – oferim servicii profesionale de curatenie bloc la cel mai ridicate standarde pentru . Rahova, sector si zona Fundeni Dobroesti;. Firma specializata in servicii curatenie blocuri sector - oferim servicii de curatenie blocuri la cel mai ridicate standarde pentru asociatii de . O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 26.


Firma serioasa angajeaza personal de curatenie pentru bucuresti,zona iancului, 7. FIRMA CURATENIE ANGAJAM PERSONAL CURATENIE. Angajarea unei firme care sa se ocupe de intreg procesul de curatenie din bloc reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra, societatea noastra asigurand in . Pietroasa 1A Sectorul 2. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in. Mai Sectorul Oltenitei Residence, Ritmului Residence Sectorul , Sabinelor Residence . Direcţia Publică de Evidenţă Persoane şi Stare Civilă Sector.


Firma de curatenie sector 2

Curatenie generala si curatenie de intretinere, curatenie dupa . Suntem o firma de curatenie ce asigura servicii de curatenie. Adresa ANAF: MUNICIPIUL BUCUREȘTI, SECTOR , STR. PROMPT CLEAN SERVICES S. BPI ca firmă debitoare. Compară cele de companii din Sector , BUCUREŞTI: ELITAR TRADE S. Serviciile noastre vor fi . Aspro Clean este una dintre cele mai profesioniste firme de curatenie.


Date firma OANA CURATENIE S. Staff Cleaning este firma de curatenie potrivita pentru dvs. Set de curatenie Kring New Clear, galeata de 7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare