luni, 6 august 2018

Cand iti trebuie permis barca

Salut, vreau sa imi cumpar un motor termic, problema este ca oscilez intre. Chiar daca o barca mai lunga intra mai repede in glisaj, pentru persoane iti trebuie 8cp. Examen permis navigație ( permis barca ) - all4boats. Permisul de barca ” – denumit oficial”certificatul international de conducator. Dacă doresti sa navighezi pe mare, iti trebuie şi permisul cu categoria „clasa C”.


Am vrut sa stiu daca am dreptul (fara permis de barca ) sa pot naviga in. Voi reveni cand voi primi raspunsul lor, pentru a-l posta. Mai multe rezultate de la spinningclub. Imi trebuie permis daca o sa cumpar o barca din.


O fi fost la telefon portarul Nu te supara, e prima data cand aud asa ceva. Conducere ambarcaţiune fără permis , sau barca. Despre permisul de conducator a ambarcatiunilor de agrement motoare-barca.


Cand iti trebuie permis barca

Barca , acte, etc - Barcaholic. Pentru a conduce legal o ambarcatiune si cu motor mai mare de 5CP este obligatoriu. Daca cititi articolul pana la capat gasiti ce acte va trebuie pentru. Examenul pentru permisul de conducator ambarcatiuni de agrement se da.


Când valurile sunt mici, vântul bate moderat, iar entuziasmul nostru pentru. Daca iubesti natura, aventura si senzatia de libertate pe care ti -o ofera marea, . Ei bine, se poate, chiar dacă nu ai permis de navigator, dar trebuie să. Dar hai să o luăm pe rând și să- ți spunem de unde am închiriat barca. In cazul in care ati avut un soc la ultima excursie în delta, cand la final,.


In primul ran va trebuie un dosar cu niste acte de inscriere la examen. Echipament necesar in barca - Legislație, regulamente și. Domeniul: Barci si motoare. Forum pescuit Forum - Pescuitul.


Pt hp nu- ti trebuie permis de conducator ambarcatiuni ! O scoala nautica izvorata din pasiune pentru barci si navigatie, infiintata din dorinta de a iti impartasi din experienta si cunostintele noastre, buna practica . Ce fel de permis trebuie sa am pentru conducerea unei barci cu motor pe mare? SetSail organizeaza cursuri Radio – consulta calendarul aici si vezi cand este . S : iti permite sa conduci o ambarcatiune cu vele. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii online pe siteul nostru sau la numarul te telefon afisat! Daca aveti 15cp la motor, inseamna ca aveti si permis de conducere pentru.


De altfel, cand am nelamuriri, intotdeauna intreb autoritatile direct, inclusiv Politia. Adica, atat timp cat barca are lungimea pornind de la fix 7m, trebuie s-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare