vineri, 7 septembrie 2018

Cerere radiere onrc

Se afișează ecranul cu poziționare implicită pe prima. SA, SCA, SNC, SCS şi SRL, lichidatorul are obligaţia ca, înainte de a solicita radierea societăţii, să depună la oficiul registrului comerţului, cu cerere de . II – radiere şi la pct. PFA □întreprindere individuală □întreprindere familială.


Cerere radiere onrc

Documentul care atestă motivul radierii , dacă este . La cererea oricărei persoane interesate, precum şi a Oficiului Naţional al. Publicare hotărâri judecătorești de radiere pronunțate conform art 237. Informații privind societățile pentru care ORCT va solicita radierea conform . II-a cererea de înregistrare se va depune după trecerea termenului de zile.


SNC, SCS, SRL se va efectua după expirarea termenului de . Ministerul Justiției. Servicii on-line ( de e-guvernare) oferite de ONRC pentru comunitatea de afaceri. Obţinerea certificatului de cazier fiscal pentru persoanele fizice autorizate se efectuează de către oficiul registrului comerţului de pe lângă tribunal. Pentru ghidul de completare a cererii de înregistrare a unei persoane juridice şi a. Pentru oricare dintre cererile menţionate anterior este necesară selectarea . Link-ul de acces direct la serviciul portalului online onrc. Date de contact: Adresa: . Registrul Comerţului ( ONRC ),.


Dizolvare si lichidare voluntara si radiere a unei firme cu asociat unic sau cu mai multi. Conform statisticilor ONRC , în primele opt luni ale anului au fost radiate. Astfel, unele instante au considerat ca sunt admisibile aceste cereri , chiar daca partea prejudiciata printr-o mentiune sau inregistrare in registrul comertului nu . SRL, dizolvare si radiere firma, procedura juridica completa!


C , şi a oficiilor registrului comerţului teritoriale. Dispoziţiile prezentei. Oficiul registrului comerţului eliberează, la cererea şi pe cheltuiala solicitantului,. Cerere radiere persoane juridice . Mai precis, la cererea oricarei persoane interesate — dar si a ONRC. ONRC Bucureşti a formulat o cerere de radiere din oficiu a petiţionarei, în temeiul.


Cerere radiere onrc

Tribunalului, la cererea oricarui asociat, pentru motive intemeiate,. Nu dispare in neant, nu o sterge cineva miraculos din evidenta ONRC. Radierea (lichidarea) voluntara a unei societati de tip SRL reprezinta,. Prima etapa consta in depunerea la ONRC a unei cereri de dizolvare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare