miercuri, 5 septembrie 2018

Conditii de intrare in romania coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români aflați în situații dificile:. Precizări de presă privind modificarea condițiilor de intrare pe teritoriul. Comunicat de presă privind. Ungariei în contextul pandemiei de COVID -1 condiții aplicabile.


Conditii de intrare in romania coronavirus

Reluarea în condiții de. Informează-te din surse oficiale: COVID -Știri Oficiale. Interzicerea intrării pe teritoriul României , prin punctele de trecere a frontierei de stat,.


Informare privind intrarea în Ungaria prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I. De asemenea, conditiile speciale de calatorie in statele de destinatie le puteti afla de la reprezentantele. Regimul calatoriilor cetatenilor romani in strainatate. Suedia pe perioada pandemiei COVID - 19.


Atenționare COVID -19. STARE DE URGENȚĂ: NU. Acum zile - Noi condiții de intrare în Ungaria sunt impuse cetățenilor începând de. Malta interzice complet intrarea cetățenilor români pe teritoriul său,. Călătoria în Austria în contextul COVID -19.


Austria pe calea aerului din afara spațiului Schengen. N ATENȚIA CETĂȚENILOR ROMÂNI – CONDIȚII DE INTRARE PE . Vă rugăm să vă informaţi pe pagina noastră de internet despre condiţiile. Britanii şi Irlandei de Nord se impune o carantină de zile, dacă numărul de noi . Intrarea pe teritoriul României poate fi permisă străinilor care îndeplinesc următoarele condiţii : posedă un document valabil de trecere a frontierei de stat, care . România a fost inclusă pe lista ţărilor din . Referitor la condiţiile de intrare pe teritoriul Republicii Elene, MAE . COVID -urmează să se izoleze la domiciliu (în locaţia declarată la intrarea în ţară). Declaraţie pe proprie răspundere la intrarea pe teritoriul României – limba . Acum zile - Cehia a revizuit condiţiile de intrare în ţară în funcţie de statele de.


Belgia efectuarea unui test COVID -și. La intrarea în carantină se efectuează un test pentru COVID -persoanelor. Cetățenii români rezidenți în state cu risc înalt sau care au vizitat state cu . Transportul probelor recoltate se va face în aceleași condiții de . MAE recomanda cetatenilor romani care se afla in scop turistic sau.


Germania, Franta si Spania NU intri automat in carantina sau izolare! In ce conditii pot sa intru in Republica Moldova sa-mi vad parintii ? Daca venim cu familia in Moldova si facem testul de covid la Chisinau a doua zi si daca este negativ. Va rog informatii referitor la puncte de intrare autorizate in Romania si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare