vineri, 7 septembrie 2018

Cod caen constructii

Cod caen constructii

Coduri CAEN din SECTIUNEA F - CONSTRUCTII. Constructii de cladiri. Dezvoltare ( promovare ) . Aceasta diviziune include constructiile generale si speciale pentru cladiri si de geniu civil, lucrari de instalatii pentru cladiri si finisaje.


Cod caen constructii

Aceasta sectiune cuprinde activitati de constructii generale si speciale pentru cladiri si lucrari de geniu civil. Sectiunea include lucrari noi, reparatii, completari si . Alte lucrari speciale de constructii n. La fel se trateaza si codul caen 7de la punctul (ii):. Cod CAEN 7- Activitati de arhitectura, . Această secțiune cuprinde activități de construcții generale și speciale pentru clădiri și lucrări de geniu civil.


Secțiunea include lucrări noi, reparații, . F CONSTRUCŢII Această secţiune cuprinde activităţi de construcţii generale şi speciale pentru clădiri şi lucrări de geniu civil. Secţiunea include lucrări noi, . Am activitate sporadica cu aceasta firma . Ca urmare a acestui act normativ, facilitatea se va acorda pentru firmele care au următoarele coduri CAEN : – activitatea de construcţii definită . O firma poate avea cod CAEN activitatea de constructii si poate obtine din cifra de afaceri pe constructii si din vanzari cu amanuntul. Date Contact, Actionari, Administratori, Bilanturi, . Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti n. Nomenclator cod CAEN – Rev. Lista codurilor CAEN ale activitatilor economice din Romania din sectiunea F. Electrical, plumbing and other construction installation activities . Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii.


Cod caen constructii

Controversata OUG 1s-a modificat din nou: în construcţii , s-au introdus trei noi coduri CAEN care intră sub incidenţa legii . In luna ianuarie are 6 . Activităţi de servicii anexe pentru extracţia mineralelor. Extractia pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructii , extractia . Extractia mineralelor pentru industria materialelor de constructii. Codul CAEN - Lista domeniilor de activitate. Industria constructiilor metalice si a produselor din metal, exclusiv masini, utilaje si instalatii.


Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare,. CAEN specifice sectorului de constructii , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare