marți, 18 septembrie 2018

Nota de receptie si constatare de diferente model

Nota de receptie si constatare de diferente (NIR) serveste ca:. TVA unitar inclusiv receptionate. Modelul NIR cu TVA. Nota de intrare receptie si constatare de diferente , mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si , in acelasi timp, este si.


Nota de receptie si constatare de diferente model

Nota de intrare recepție și constatare de diferențe se întocmește în două exemplare, potrivit prevederilor legale, la locul de depozitare sau în . Formular tipizat fara regim special. Comisia de receptie , Data, PRIMIT IN GESTIUNE, Semnatura, Data. NOTĂ DE RECEPŢIE ŞI CONSTATARE DE DIFERENŢE │. Subsemnaţii, membrii comisiei de recepţie , am procedat la recepţionarea valorilor materiale . Afla tot ce tine de nir cu SmartBill: model , definitie, emitere. COD FURNIZOR Depozit Ferdinand. Descarca model NIR Extras din Ordin MFP nr.


Fiecare fila din top are perfor pentru ruperea usoara din cotor. Imprimarea tipizatelor si finisarea acestora sunt realizate la o calitate superioara. Acum zile - NIR-ul sau nota de receptie si constatare de diferente este un document de. Cantitate Alegeti caracteristicile.


NOTA RECEPTIE CONSTATARE DIFERENTE : Birou,Hartie si produse din hartie. In situatia in care la receptie se constata diferente , nota de receptie si constatare de diferente se intocmeste in trei exemplare de. Notă receptie si constatare diferente Acu T. Tipar pe hârtie la doua feţe,finisate în . Note de intrare- recepție (N.I.R) cu sau fără adaos comercial.


Printări: note de intrare recepţie şi constatare diferenţe , achiziţii pe furnizor, achiziţii detaliate, . RON NIR-Global-Val-fara-TVA - Webradesk 2invoice. Nir fara tva sau nota de receptie si constatare de diferente format Aorientare vedere, 1de file neseriate, capsate, coperta alba. Gratuit download formular notă intrare . Foaie1Intreprinderea. Tipizate in oferta magazinul online Total Office.


Carnet cu 1file capsate , autocopiative in exemplare. NOTA DE RECEPŢIE ŞI CONSTATARE DE DIFERENTE. NOTA de receptie si constatare diferente (fara TVA) - NIR 14-3-1A.


Raportului de inspectie fiscala, prevede:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare