marți, 18 septembrie 2018

Cod caen 4791 pfa

Intentionez sa vand doar cu . Rezervarea denumirii firmei sau PFA ;. Legea comertului electronic si magazinele online - Discuţii. Pentru a face comert pe internet ca firma, P. Pfa sau Srl pt magazin online? Mai multe rezultate de la forum. Cum gestionam fiscal vanzarile unui magazin online? Forumul Softpedia postări iul.


Manual de inventariere Societati comerciale PFA ONG. Numele dvs (in cazul pfa ) sau al firmei care desfasoara activitate economica prin. Spuneti-ma va rog, concret, daca am nevoie de calificare in primul . PFA -ul poate fi si platitor . Date Contact, Actionari . Impozitare PFA mai multe coduri CAEN.


Ce cod CAEN sa aleg pentru un magazin online? Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Aceasta clasa include . Dezavantajele unui PFA sunt limitarea numărului de angajați la maxim. PFA poate avea in obiectul de activitate cel mult cinci clase de activitati prevazute de codul CAEN. Asadar, este numarul maxim.


Cred ca poti face PFA si cu diploma de Bac pentru ca acest cod caen nu este unul ce presupune o specializare anume. Fără înregistrarea unui PFA , ÎI, IF, SRL etc. Dacă nu ai trecut acest cod CAEN la obiectele de activitate ale firmei tale . Problema e alta, pana mâine dimineața trebuie sa aleg codul Caen și nu am.


Codul si denum irea activităţilor din Clasificarea activităţilor din econom ia naţională - CAEN Rev. Com erţ cu am ănuntul în m. Magazin online de tip SRL, SRL-D sau PFA ? Registrul Comertului pentru infiintari PFA si SRL. In cazul in care alegi sa-ti deschizi o afacere pe PFA (persoana fizica autorizata),. Vrei sa spui ca daca nu ai firma poti lucra la inceput ca PFA ? CIF ( cod de inregistrare fiscala).


Teoretic, orice cod CAEN de activitate poate fi autorizat la terti, fara probleme. Nu exista o lista specifica sau limitari cand vorbim despre . CAEN din mai mult de grupe CAEN – cele cu cifre) şi împreună cu rezervarea de nume te duci la orice bancă pentru . RO TAXE SI IMPOZITE DECLARATII FISCALE PFA LEGISLATIE FISCALA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare