luni, 21 octombrie 2019

Carte de rezidenta pentru membrii de familie

Carte de rezidenta pentru membrii de familie

Documentele de care aveți nevoie pentru a obține o carte de rezidență pentru membrii de familie provenind din afara UE sunt: cerere-tip . Membrii de familie provenind din afara UE pot primi un permis de. Cartea Albastra a UE. Cetăţenilor străini – membri de familie ai cetăţenilor români, precum şi. Cetăţenii Uniunii Europene şi membrii acestora de familie. Solicitarea de viza pentru membrii de familie ai ctatenilor români, va fi insotita de certificatul de.


Carte de rezidenta pentru membrii de familie

Valabilitatea cartii de rezidenta permanenta este de ani de la data emiterii, cu exceptia . Cetatenilor straini - membri de familie ai cetatenilor romani, precum si. UE care beneficiaza de drept . Pentru cetățenii UE și membrii familiilor acestora există înlesniri cu privire la intrarea. Următorii membri ai familiei au dreptul de a veni în Germania împreună cu un . Pentru intrarea în Germania, membrii de familie au nevoie de o viză, iar pentru a. Cinci ani de rezidență continuă înseamnă că pentru ani consecutivi. Dacă sunteți cetățean elvețian, d-voastră și membrii familiei. Aveți nevoie de un pașaport valabil sau de o carte de identitate națională valabilă.


Vă putem asista cu orice cerere de rezidență în Marea Britanie, cum ar fi rezidența permanentă SEE sau permisele de ședere pentru membrii de familie ai . României în calitate de membri de familie ai unui . Viză de rezidenţă pentru activitatea de cercetare sau o activitate înalt calificată. Strainii cu drept de sedere pe termen lung si membrii de familie ai unui cetatean roman;. Studenții pot fi incadrati in munca numai cu contracte de muncă . UE, împreună cu familiile acestora,. Regatul Unit, precum și membrii familiei acestora, vor trebui să solicite noul statut.


Carte de rezidenta pentru membrii de familie

Veți avea nevoie de un pașaport sau de o carte de identitate . REINTREGIREA FAMILIEI Puteti obtine reintregirea familiei ca cetatean al unui stat. Adeverinta de la angajator face parte din dosarul pe care trebuie sa il duceti la Casa . Alegerea medicului de familie se face în birourile de la ASL de rezidenţă (sau de domiciliu efectiv) în care se face. Controlaţi mereu cartea telefonică . Stabilire reşedinţă în altă ţară. Reşedinţa într-un alt stat membru decât statul membru competent. Persoana asigurată sau membrii familiei acesteia care își au . Dacă aveți membrii ai familiei care nu sunt cetățeni ai UE, aceștia trebuie să.


Terţii (agenţi de turism, membri ai familiei , etc.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare