marți, 22 octombrie 2019

Contul meu romarg

Contul meu romarg

Interfata de client dedicata administrarii serviciilor furnizate de ROMARG. Pot transfera un domeniu de la alt Registrar la ROMARG ? Cum comand un domeniu din contul meu , dar pentru o alta persoana ? ROMARG in ani de activitate: GRATUIT Transfer fisiere. Gazduiti domenii la ROMARG pentru ca: . Doresc sa inregistrez acest domeniu. Voi folosi domeniul pe care il am deja inregistrat. Vreau sa transfer domeniul meu de la alt Registrar la ROMARG.


Contul meu romarg

Prin iulie am vrut sa folosesc acel budget de publicitate, dar se pare ca nu exista in contul meu. Am descris problema intr-un tichet si am asteptat sa-mi fie . Sunt re-seller si vreau sa ofer clientilor mei un serviciu cat mai bun. Imi puteti recomanda cateva firme de hosting?


In momentul de fata lucrez cu Romarg. Dacă încă nu ai cont , poţi crea unul în câteva clipe. Vei beneficia astfel la maxim de facilităţile oferite de situl nostru.


Fiind autentificat, poţi vizualiza şi istoricul . Totusi, in urma cu 3-luni site-urile din contul meu (am un cont de reseller L) au inceput sa functioneze greu uneori. Le-am reclamat de mai . In plus, tranzactia este deja atit in contul meu de PayPal cit si in cel de . Alaltăieri m-am enervat pe Romarg. Acum resseluru nu vrea sa se mai ocupe de site, sit-ul meu e in carantina si romarg se misca cu viteza melcului. Romarg fac pe prostii ca sa-si fure clientii?


Saptamana trecut vad ca imi este suspedat contul de gazduire,. PunctuldeIntalnire › posts › mult. Va anunt cand revine.


Este important sa tinem cont de sfaturile specialistilor dintr-un anumit. România la ROMARG , ce acționează în calitate de persoană împuternicită pentru Star Parents SRL. Am auzit descrieri de genul – site-ul meu e stocat în cloud și se.


EuropeRegistry dacă ai înregistrat un domeniu prin ROMARG , de . Panel este pus pe un . ROMARG este cea mai mare companie de gazduire web din ROMANIA,. Cu surprindere am observat ca nu pot intra in el. Parola si userul meu nu . Tag Archives: romarg. Email-uri, baze de date, subdomenii si conturi FTP nelimitate.


Din pacate dupa cele luni site-ul meu web urma sa infloreasca cat mai mult si sa imi . Cumparand de la romarg domeniul, initial am vrut sa iau hosting tot de-acolo. Vlad Stoiculescu: Eu am luat hostul ca sa trec blogul meu pe. Se face o turnare de bani in contul lor si primesti o chitanta de varsare, nu o . Servicii terțe de cookie-uri utilizate pe teraplast.


Pentru cât timp vor fi cookie-urile active pe device-ul meu ? Trebuie să ții însă cont de faptul că anumite zone și funcționalități ale. Nu stiu cum e cu suportul, insa preturile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare