marți, 22 octombrie 2019

Carte de rezidenta sau permis de sedere

Carte de rezidenta sau permis de sedere

Consultaţi lista completă a condiţiilor necesare pentru acordarea rezidenţei. Valabilitatea cărții de rezidență permanentă este de ani de la data emiterii,. După intrarea în România trebuie să obţineți un permis de şedere.


Accesați Solicitarea unui permis de ședere permanentă - Pentru a obține un permis de ședere permanentă. Pentru a putea obţine un permis de şedere sau o carte de rezidenţă (temporară sau permanentă) trebuie să depuneţi la sediul teritorial al ORI o cerere însoţită . Daca sunteti posesor de Carte Albastra, in anumite conditii aveti, de . Pentru orice şedere mai lungă de de zile, trebuie să solicitaţi un permis de şedere temporară de la Inspectoratul Roman pentru Imigrări. Informaţii suplimentare . Pentru obtinerea permisului de sedere veti depune personal o serie de.


Pot fi acordate cetățenilor străini pentru o valabilitate de până la ani, sau până la. Care demonstreaza avenuta prezentare a cererii de reinnoire a permisului lor de sedere sau cartea de rezidenta ;. Carte de rezidență pentru cetățeni străini. Viză de muncă aplicată în pasaport.


Carte de rezidenta sau permis de sedere

Permis de sedere temporară. Documente de reşedinţă . Va trebui să faceți cerere numai dacă nu aveți permis de ședere pe o. Cinci ani de rezidență continuă înseamnă că pentru ani. Aveți nevoie de un pașaport valabil sau de o carte de identitate națională valabilă. Cartea albastră-UE este un titlu de ședere pentru persoane cu înaltă . Dreptul de ședere pe termen lung acordat posesorilor de Carte albastră a UE care au avut un drept de ședere continuă pe teritoriul statelor . Chitanță reprezentând contravaloarea cărții de identitate (lei), achitată la . Cărţi albastre a UE, al unui permis.


Sponsorul este definit ca fiind străinul, posesor al unui permis de şedere , altul. PSTL - permis de şedere CRP - carte de. Pe baza cărții de rezidență permanentă puteți locui și munci în. Rezidenta temporara este situatia care autorizeaza o sedere in Spania. State membre, ca titular al permisului albastru UE.


Carte de rezidenta sau permis de sedere

Cartea de identitate și buletinul de identitate este același lucru. Un om poate să aibă în același timp un domiciliu și o reședință. Cetățenii non-UE, posesori de permise de ședere în România ar putea avea. Cu această viză putem intra pe teritoriul spaniol şi solicita cartea de identitate pentru. Sunteţi sau aţi fost în posesia unui permis de şedere sau a unei vize de intrare . De très nombreux exemples de phrases traduites contenant carte de identitate.


CI - carte de identitate. DI - document de identitate. CR - carte de rezidenţă. CIP - carte de identitate provizorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare