marți, 8 octombrie 2019

Firma agricola

Firma agricola

Vand Firma si Teren Agricol Fonduri Europene. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Activitatea agricola exclude orice prelucrare ulterioara a produselor agricole ( clasificate in diviziunile 1 si 12), in afara de cea necesara pregatirii lor pentru . Firma are in dotare o cladire de birouri cu spatiu de locuit, magazii si alte spatii de depozitare, diverse anexe, utilaje agricole si pamant in arenda, . Peste din firmele agricole au avut profit. Locul 33 Agricola. Analiza Keysfin arată că agricultura poate fi un domeniu profitabil pentru firmele din România, dar . Suntem primul şi singurul grup de firme din România care oferă carne de pasăre, salamuri crud-uscate şi preparate din . Vand firma agricola cu un total de 22ha.


Firma agricola

Terenul este luat in arenda pe o perioada de ani. Exista posibilitate de extindere a suprafetei. Județ Călăraşi, Contacte, Telefon si Stare Firma, informatii . Principala 4Serbanesti. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare . Agrinvest este un important furnizor de produse agricole şi servicii . AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de față de perioada similară din . Vezi toate informațiile despre această firmă.


Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste 3de explicații și 5de răspunsuri utile pe acest subiect. Descriere proiect web.


Firma agricola

Refacere design site pentru firma din domeniul agricol. Servicii realizare site si design web: panou de administrare, găzduire site, . Europro firma din cadrul Grupului Agricola specializata in semipreparate din carne . PFA-urilor agricole era foarte redus, doar dintre fermele individuale fiind organizate ca PFA. Vrei sa iti materializezi pasiunea pentru domeniul agricol? Noi avem o oferta pregatita pentru tine! Mai exact o ferma agricola situata in Letcani, cu o suprafata.


Firma Agricola de Productie si Comert GRIBOVEANCA-AGRO Societatea cu Raspundere Limitata. Unitatea agricolă reprezintă „locul” în care întreprinzătorul combină factori de. Cum arata ferma ta in viitor? Daca ai deja planul facut, noi te sprijinim sa-l pui in aplicare.


Firma agricola

EuroTsa, firmă producătoare de fertilizanți lichizi și solizi pentru agricultura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare