miercuri, 9 octombrie 2019

Caut tehnoredactor

Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 26. Cele mai bune locuri de muncă le găsești pe Trovit. Cautam tehnoredactor. Pe BestJobs gasesti cele mai noi anunturi de locuri de munca tehnoredactare ! Vezi toate ofertele de joburi tehnoredactare , actualizeaza-ti CV-ul si aplica acum!


SC Editura Agricola SRL angajeaza cautam tehnoredactor in. Editura romaneasca, angajeaza operator calculator la domiciliu in specializarea tehnoredactare la domiciliu. Tehnoredactor la domiciliu. Varsta minima pentru . Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare , de căutare de.


Actualizeaza-ti CV-ul si gaseste acum . Focus pe tehnoredactare documente notariale. Pentru unul dintre clientii nostri, un cabinet notarial cu prestigiu in Timisoara, locat in Piata Unirii, cautam un . Persoana cu studii superioare, de ani, cu cunostinte minime de drept dar cu capacitate de tehnoredactare rapida, caut loc de munca, ca si tehnoredactor acte. Posibilitate lucru acasa. Prelucare Photoshop, paginare . Livram la domiciliu balastru nisip pamant galben pamant vegetal de gradina executam demolari si ridicam moluz de la domiciliu. Sunt interesata de munca acasa ca tehnoredactor sau editor.


Se caută un tehnoredactor talentat, cu experiență în domeniu. Editura Curtea Veche Publishing caută un tehnoredactor talentat,. Secretara, tehnoredactor birou notarial Bucuresti cautam secretara pentru Birou notarial in Bucuresti, tehnoredactare acte notariale, legalizari si alte operatiuni . TEHNOREDACTOR Candidatul ideal Studii medii Cunoștințe solide de tehnoredactare , editare și paginare Experienţă de lucru în . Si ascult in fiecare zi am gusturi bune, sunt. Constant ne dezvoltam si ne marim echipa si cautam colegi noi ce impartasesc aceleasi idealuri ca si noi.


Cerinte : cunoasterea limbii romane, World - avansat, Office . Noi putem raspunde promp solicitarii dumneavoastra. Content writing - Articole SEO. Serviciile noastre de content writer abordeaza una. Un serviciu convenabil pentru căutarea . Buna ziua caut traducatori autorizati pentru a deschide un birou de traduceri Germania – Olanda – Franta – Spania. Traducator, tehnoredactor , corector.


Ofer servicii de tehnoredactare carti, reviste, cataloage. Pot sa pregatesc pentru tipar sau listare orice fel de materiale, afise, pliante, flyere sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare