vineri, 27 decembrie 2019

Dorinta sinonim

Dorinta sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Ce sinonime are dorinţă ? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui dorinţă în acest dictionar explicativ al limbii române. Definiții, sinonime , conjugări, declinări, paradigme pentru dorință din.


Poftă, tendență a sufletuluĭ: am dorință să plec, dorința de a pleca, dorința plecăriĭ. Traducere dorinţă arzătoare la hallo. DORÍNȚĂ , dorințe, s. Sinonime pentru dorinţă arzătoare. Din dorinta de a-l face cat mai accesibil, s-a renuntat la inregistrarea, ca forma- titlu, a arhaismelor si a regionalismelor stricte, a unor termeni literari rari sau a . Cu poftă = manifestând multă . Pregăteşte-i nişte broccoli, deoarece este sinonim cu virilitatea.


Pirelli este sinonim cu calitatea, fiabilitatea, emotiile puternice si cea mai . Formatiune psihologica in care dorinta este in mod imaginar prezentata ca. Land Rover si Tusk au in comun etosul si dorinta de a-si depasi limitele. Uneori este sinonim cu reprezentant-reprezentare, alteori are o accepie mai larga, . Dex a duce dorul, sinonime , declinari, conjugari pentru textul a duce dorul - jin dor ~uri. Apoi, acest termen a devenit sinonim cu mobilizarea pentru obtinerea votului.


Energia care stimuleaza impulsul sexual, aspectul psihic al acestui impuls. Lamborghini a fost sinonim cu viteza excesiva a supercarurilor exotice. Iar Stephan Winkelmann explica cel mai bine dorinta marcii de a . ANTONIME a avansa : 1. Dorinta de satisfacere a instinctului sexual.


Cuvântul „Moara” este sinonim cu „han”, motiv frecvent în literatura. Methasan reduce simptomele de intrerupere dupa incetarea abuzului de opiacee si elimina dorinta exagerata de opiacee. Fiecare crede ca dorinta e ceva spontan, care nu trebuie alimentat. Ca, daca sunt indragostiti, automat vine si cheful de sex, ca nu trebuie chemat sau alimentat.


Am stabilit tinte inalte si standarde si mai inalte, ghidati permanent de dorinta de a . Un coleg de-al fratelui meu a băgat „lues“, care e sinonimul pentru . Cumpara Lista de dorinte - Anna Bell pe Libris. VIP nu este doar sinonim cu „oameni faimosi”, ci inseamna, de obicei, si chestii gratuite. CROSSWAY este sinonim cu multifunctionalitatea, de la. Acest lucru a trezit in mintea lui Tseng dorinta imediata de a lupta impotriva .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare