luni, 23 decembrie 2019

Locuri de munca in germania pentru cupluri in agricultura

Locuri de munca in germania pentru cupluri in agricultura

Cu plecari din mai cautam femei si barbati pentru munca in agricultura in Germania pentru cules legume - fructe de sezon. Contract de munca pe termen de 2 . Angajez vorbitor limba germana - agricultura. Targu Frumos iul Full time. Salveaza ca favorit . Plecari urgente cu contract individual de munca in luna ianuarie in agricultura la. Head hunting va ofera locuri de munca in agricultura in olanda cu contract legal.


Locuri de munca in germania pentru cupluri in agricultura

Se poate pleca in cuplu. Nu se plateste nici un fel de comision sau. Sibiu, Județul Sibiu Constantin. Acum zile - Se cauta personal pentru Germania , necalificati, femei, barbati , cupluri cu varst.


Oradea Bihor Telefon validat. Angajam muncitori (barbati) pentru munca agricola. Fabrica lego Germania. Avem locuri pentru doua cupluri in agricultura. Aici veţi găsi informaţii pentru lucrătorii din agricultură veniţi din străinătate.


Timpul necesar pentru a ajunge la două locuri diferite unde în mod consecutiv se. Infomunca recruteaza muncitori pentru o companie din Germania , care are diverse . Aici veți găsi locuri de muncă în agricultură în străinătate. Olanda, Belgia si Germania , cu documente si instructiuni suplimentare. Suntem cuplu muncitor căutăm de munca in germania si in Austria Irlanda Norvegia Suedia etc in domeniul agriculturii depozite ferme orice . Cautam persoane cu spirit de echipa pt un loc de munca stabil in Germania.


ITALIA- SELECTAM FEMEI, CUPLURI , CARE SA- SI DESFASOARE ACTIVITATEA IN AGRICULTURA LA RECOLTAT. FABRICA ALIMENTE GERMANIA Adaugat . Recrutam cupluri pentru cules de capsuni in Germania. MUNCĂ ÎN AGRICULTURĂ. Cautam urgent cupluri în Italia, se lucreaza la agricultura. Locurile de munca sunt numai in agricultura din care peste in agricultura vegetala.


Locuri de munca in germania pentru cupluri in agricultura

Caut oameni an agricultura la munca an Spania la ceapa și usturoi pentru mai. EUROFRUTAS angajeaza femei, cupluri si barbati pentru campaniile de cules . ITALIA- necalificati pentru agricultura ( femei, cupluri ,barbati si grupuri), . Locuri de munca limitate in fabrica, Germania Publicat Feb 16:de persoana fizica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare