marți, 24 decembrie 2019

Foaie de parcurs pdf

Foaie de parcurs pdf

Foaia de parcurs Utilizarea în scopul activității economice a unui vehicul cuprinde, fără a se limita la acestea: - deplasări în țară sau în. Estelina Construct Building S. Sediu: Bascov, Rotaresti, Nr. PENTRU AUTOVEHICULE CAT.


De inmatriculare: Nr: Data si ora emiterii:(Luna,Ziua,Ora). MATCA FOII DE PARCURS . Completare foaie de parcurs cu ajutorul app. Date privind gestiunea personalului de bord.


Autovehicul - selectie autovehicul din nomenclatorul mijloacelor de transport. Sofer - implicit se completeaza . Foaie de parcurs deplasare in localitatea: Sfantu Gheorghe. Perioada deplasare: February-11.


Total alimentat (litrii):, 0. Adresa: ……………………………………………… ……………………………… ……………… 4. SC …………………… DATA : CUI: ………………… Str. AUTO : 1 Conducator auto : 13. O foaie europeană de parcurs pentru ridicarea măsurilor de izolare legate de coronavirus.


Act de achiziție a mărfurilor. Actul de achiziție a serviciilor. Republica Moldova, precum şi informaţiile privind . FOAIE DE PARCURS Seria: Nr. Pentru a fi valabila, o foaie de parcurs trebuie sa fie completata respectand prevederile legislatiei in vigoare.


Foaie de parcurs pdf

Nu știi dacă ai nevoie de foi de parcurs ? Vrei să aflii care sunt avantajele completării foilor de parcurs? Aici sunt răspunsurile și aplicația online (cloud) pentru . Normelor metodologice privind angajarea, lichidarea,. Cumpara Foi parcurs transport persoane A 1bucati.


Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la . Copertă plastic transp. Ase foloseşte la legare documente;. Foile de parcurs pentru autovehicule se intocmesc pentru justificarea consumului de carburanti in cadrul desfasurarii activitatii economice ale unei companii.


Foaie de parcurs pdf

Documents vdocuments. Individual Novcescu Laureniu Bogdan Instruciuni de completare a Foii de parcurs pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare