miercuri, 11 decembrie 2019

Prelungire sediu social pret

Prelungire sediu social pret

Pentru a vedea pretul si altor mentini, va rugam sa accesati Lista de preturi pentru mentiuni . Operatiunea pentru prelungirea sediului social se realizeaza la Oficiul Registrul Comertului, in aria careia se afla sediul social al firmei, dupa o procedura . Evaluare: - ‎recenzii Tarife – Ajutor Firma ajutorfirma. Afla preturile pentru serviciile solicitate consultand lista de preturi AjutorFirma. PRELUNGIRE SEDIU SOCIAL , 250.


Prelungire sediu social pret

Acte Firma Rapid va ofera servicii de infiintare pfa si srl la un pret excelent. Preturile includ taxele la Registrul Comertului, onorariul si TVA. Formularele se distribuie la sediul ORC. Cererea de înregistrare, înscrisurile prevăzute de lege, îndosariate şi numerotate, se depun de către solicitant la ORCT . Modificare PFA - Sediu social sau punct de lucru.


Ce trebuie să știi, pe scurt, despre schimbarea sau prelungirea sediului social ? Servicii PFA la un click. Ne achiți din prețul afișat. Primești documentele pe . Societatea cu raspundere limitata (firma, S.R.L.) se individualizeaza in spatiu prin sediul legal.


Prelungire sediu social pret

Noi intocmim toate documentele si le depunem la Registrul Comertului. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor de prelungire sediu SRL. Act aditional la contractul initial de inchiriere sau de comodat din . Infiintare SRL în zile - 5lei. Radiere obiect activitate, 4LEI, 5-zile.


Prelungire sediu social , 3LEI, 5-zile. In plus, nu este o noutate faptul, ca o firma cu sediul social expirat . Gazduire sediu social la cabinet de avocat in Bucuresti Sector 3. In cazul in care o societate are contract de comodat pentru sediul social care. Taguri: sediu social sediu profesional dovada sediu profesional contract de . Tarife gazduire sediu social in birouri toate sectoarele Bucuresti si judet Ilfov, serviciu notificare ridicare corespondenta. Cereti oferta de pret prin formularul online alaturat! Solutii simple pentru fizice si companii.


Prelungire sediu social pret

La aceste preturi se adauga TVA. Prețuri servicii Approd. Pretul unui Registru unic de control este de aproximativ lei. Pret infiintarii firma Pitesti : 3lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare