luni, 28 mai 2018

Acte necesare certificat nastere nou nascut

Acte necesare (original și fotocopie), în funcţie de situaţie:. Pentru relații cu privire la acordarea stimulentului financiar pentru nou -născuti vă rugăm să consultați . Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere. Alocaţia pentru Nou - Născut. Cum înregistrez actul de naștere al copilului ? Cum se obține un certificat de naștere - duplicat?


ACTELE NECESARE ÎNREGISTRĂRII NAȘTERII. CERTIFICATELE DE NAȘTERE ALE PĂRINȚILOR – obligatoriu in original. Inregistrarea copilului si eliberarea certificatului de nastere. Termen pentru declararea și înregistrarea nașterii – zile. Pentru înregistrarea nașterii și eliberarea certificatului de naștere se parcurg următorii pași:.


Nu există informații disponibile pentru această pagină. Certificate de naştere. Au obligaţia de a face declaraţia de naştere oricare dintre părinţi, iar dacă,. Cu această ocazie se va comunica faptul că certificatul de naștere se va elibera.


Acte necesare certificat nastere nou nascut

Documentele originale privind pe noul- născut se vor transmite. Lista actelor necesare pentru înregistrarea nașterii, în funcție de statutul . ACTE NECESARE PENTRU INREGISTRARE NOU NASCUT. Serviciile de stare civilă vor întocmi actul de naștere al copilului cu numele de familie și. Potrivit noilor reglementări, cererea pentru eliberarea unui nou act de . Programări on-line şi alte informaţii sunt afişate pe pagina de web: evp-arad. DECLARAREA ŞI ÎNREGISTRAREA NAŞTERII NOU - NĂSCUTULUI.


Recunoasterea nou – nascutului de catre tata. Categoria: Evidenţa Persoanelor back. De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate Actele. TRANSCRIE, transcriu – a scrie din nou (pe altă foaie) un text fără modificări,. Primăria sectorului 1 . Pentru inregistrarea nasterii se vor depune urmatoarele acte.


Eliberarea certificatului constatator de naștere al copilului se face în prima sau a doua zi. DOCUMENTE NECESARE PENTRU INREGISTRARE NOU - NASCUT. Au obligația de a face declarația de naștere oricare dintre părinți, iar dacă, din.


Nume document, Descriere document, Tip document, Descarcă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare