joi, 31 mai 2018

Cleste pedichiura

Cleste pedichiura

Ai căutat cleste pedichiura. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Produse la promotie in categoria Pile-buffere-instrumentar. Livrare in Bucuresti si Tara.


Cleste pedichiura

Utilizare, Pedichiura. Destinat pentru, Unghii. Specificatii: Material: otel . Forma ergonomica permite o manevrare usoara si este. Cleste pentru pedichiura - unghii tari.


Comanda Produse Pedichiura de pe Cupio. Datorita aspectului simplu este usor de utilizat iar lamele sale ii permit sa se . Pret valabil doar pentru comanda online. Pretul din farmacie poate fi . Evaluare medie: din stele ! Vrei cleste pedichiura ? Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pentru comanda minima de 250 . Accesorii Alte accesorii. Salveaza ca favorit . M-ar interesa pentru tatăl meu, are unghiile. Conditie: Produs nou.


Cleste pedichiura

A nu se lasa la indemana copiilor cu varsta sub ani. Nu exista nici un comentariu inca. Iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.


Instrumentul este confecţionat din . Clește pentru pedichiură. Păstrează-ţi cuticulele îngrijite cu acest cleşte din oţel inoxidabil cu finisare mată. Cantitate: Adaugă în coș. ONE GROUP CLESTE MANICHIURA- PEDICHIURA MIC. MEIJIAER CLESTE MANICHIURA- PEDICHIURA.


Cleste pedichiura

Click pe imagine pentru marire. Fabricat din oțel inoxidabil de cea mai inalta calitate germana. Modelul prevazut cu cap subtire asigura o taiere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare