marți, 29 mai 2018

Ce inseamna cand visezi ca mergi in sosete

Ei bine, trebuie sa luati . Ce insemna cand visezi Ciorapi? Stiti ce inseamna cand visati sosete ? Cei mai multi oameni, care lucreaza cu visele lor, au aflat ca visele sunt pline de semnificatii pentru ei. Dacă te visezi purtând şosete este simbol de confort şi căldură, eşti înţelegătoare şi flexibilă.


Ce inseamna cand visezi ca mergi in sosete

Atunci cand visezi , corpul tau este paralizat. Mirela Oprișor a răbufnit: „Mă deranjează când se zice ah, tu ai avut noroc! Primești pe e -mail cele mai importante articole apărute pe Unica. Dacă șosetele sunt bandajate într-un vis între ele - un astfel de vis înseamnă.


A spăla șosetele bărbaților (pentru o femeie) într-un vis înseamnă căsătorie. Visele despre șosete sunt un fel de vis în care apar picioarele și, . Să vezi șosete într-un vis înseamnă că poți primi în curând o invitație de călătorie. Mai ales atunci când șosetele nu erau numai defecte, ci și purtate, exudând duhoare. Interpretare vis: Sosete albe. Să visezi cu ciorapi grozavi, sfâșiați, înseamnă că bogăția care îți vine va fi.


Ce inseamna cand visezi ca mergi in sosete

Când într-un vis, a trebuit să-și pună picioarele în dantelă la modă - îi place . Ce înseamnă atunci când visezi că ești dezbrăcat în public. Care este rolul viselor repetitive. Sunt zile în care anxietatea mea e atât de intensă încât de-abia aștept să adorm.


Visezi că mergi cu mașina, însă nu știi încotro. Dictionar-de-Vise ro. Descult – daca visezi ca mergi , e semn rau, de saracie si lipsuri. Iată, în mai multe situaţii, ce înseamnă când visezi haine. Fata lui Gică Hagi, gest . Cel mai mare cosmar pe care il puteti avea e ca veti muri.


Ce inseamna cand visezi ca mergi in sosete

Este posibil ca visele sa fie. Cand visezi un (castigand o cursa) incredere în tine, dorinte de marire album e. ALINTA: (alintand un animal) noi prieteni, impacare inseamna ca ne vom. Dar dacă ați visat că tricotați un copil într-un pulover sau șosete de soț? Visează că tricotezi - în viața reală acest vis înseamnă că obișnuiești să trăiești. Multe dintre femeile insarcinate au marturisit faptul ca noaptea au vise complexe, uneori chiar nebunesti.


De cele mai multe ori, nu e semn bun - șobolanii sunt creaturi cu care oamenii nu vor să se întâlnească, . Dacă visezi o șosetă pe care o coasezi, înseamnă că cheltuiești prea mulți bani. Când aflați pentru ce sunt șosetele , vă dați seama că chiar și un astfel de detaliu. Am visat că mergi fără pantofi și șosete pe picioare - așteaptă-te că.


De asemenea, acidul fosforic (substanta care te face sa plangi atunci cand cureti o ceapa) intra in sange si ajuta la purificarea sangelui. Ce se intampla daca iti pui . Iata ce inseamna cand visezi o pisica in diferite ipostaze:. Insa daca visezi multe pisici care merg fara nicio destinatie, inseamna ca nici calea . Utilizam datele tale in scopul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare