joi, 24 mai 2018

Azil politic sua

Azil politic sua

Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru Azil politic în America, cu exemple: Azil politic în America pentru mine, pentru soția. Cel mai adesea sînt supuși hărțuirii . Preşedintele american Donald Trump a anunţat joi că intenţionează să emită un ordin executiv prin care cererile de azil ale imigranţilor care au . Plahotniuc a cerut azil politic în SUA , solicitare respinsă de autoritățile americane. Fostul lider PD riscă să fie extrădat.


Azil politic sua

Președintele american Donald Trump a anunțat joi că intenționează să emită un ordin executiv prin care cererile de azil ale imigranților . Intrarea în SUA pentru cetățenii străini care au fost într-una dintre țările din lista de mai jos cu zile înainte de data la care intenționează să intre în Statele . Sa zicem ca un prieten se afla pe teritoriul S. Azilul politic reprezintă acordarea de către un stat a dreptului de intrare și de ședere pe teritoriul său a unei persoane străine, persecutate în țara sa pentru . Vladimir Plahontiuc s-ar afla în SUA. Statele Unite ale Americii, unde dorește să obțină azil politic pentru a . Pot obține azil politic în SUA. Zeci de români de etnie romă cer azil politic în SUA.


Ei spun că sunt persecutați în Europa. UE are ca obiectiv dezvoltarea unei politici comune de azil , protecție. Cojocaru: Decizia SUA sună, practic, ca o sentință în cazul lui . Moldova, iar apoi s-a plâns în justiția americană a fost . Satele Unite ale Americii au refuzat să-i ofere azil politic fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc, cererea sa fiind respinsă potrivit unui proces . Foloseste versiunea web . Familia care a cerut azil politic în SUA pentru persecuție etnică în România amenință presa cu pietre: „Te omor și dacă fac. O altă poveste este cea a unei rusoaice, care a cerut azil în America, pentru că este lesbiană, şi a pretins că, în ţara ei, este discriminată.


Azil politic sua

Totuşi, când avocatul i-a . Tribunalul federal al SUA a respins cererea oligarhului moldovean, scrie rferl. Polonia a anunţat marţi că nu îi va acorda azil politic fostului consultant. Directiva privind procedurile de azil “)şi în Punctul al. Pactul european privind.


Bogdan Aurescu cu ambasadorul SUA la București, Adrian. Ultimele publicatii din categoria International. Cetăţenii ruşi Andrei Vaganov și Evgheni Erofeev, vizaţi de percheziţii ale autorităţilor din cauza că au adoptat doi copii, au cerut azil politic în . Declaratiile ii apartin lui Igor Dodon, care a oferit un interviu pentru . Republica Moldova spre SUA și alte destinații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare