marți, 22 mai 2018

Ce este rotld

Ce este rotld

Registrul de Domenii RoTLD. Bun venit la registrul de domenii. Asigurăm că fiecare . Un domeniu cu diacritice (domeniu IDN) poate conține și caractere din afara setului de caractere ASCII. Mai exact, un domeniu IDN este format din caractere . A rezerva un nume de domeniu. Domeniul este înregistrat, în acest caz, dar nu este funcțional - nu permite . Acest formular este pentru efectuarea unei interogări de tip whois a unui domeniu cu următoarele ierarhii:.


Stările posibile pentru domeniile. Costul serviciului de mentenanță anuală a unui nume de domeniu. Am inițiat o scrisoare deschisă către ROTLD în care solicităm mai multă transparență și organizarea de consultări publice referitoare la . Aici ai un ghid legat de obtinerea cheii de autorizare direct de pe rotld. RoTLD , registrul român de domenii.


Dupa ce se obtine aceasta cheie, se comunica noului registrar si de acolo se vor ocupa. Inregistreaza un domeniu nou. Suntem partener autorizat ROTLD si oferim discounturi de pret de . Suntem acreditati ROTLD si EURID si parteneri autorizati OpenSRS. La o verificare ROTLD WHOIS, unele domenii afișează proprietarul, altele nu. Afișarea datelor unui domeniu.


Taxa de reînnoire a unui domeniu este stabilită de registrarii autorizați pentru gestionarea domeniilor web la nivel de țară ( ROTLD , Domain People etc.) . Pentru a găsi un nume de domeniu. WHOIS pus la dispoziție de ROTLD la adresa . TLD: Domeniu de top-nivel). TLD-ul pentru host- ul ro. RO, cheia de transfer poate fi obtinuta de la rotld.


Cine decide ce-i obscen și ce nu ? Accesati site-ul rotld. Administrare On-Line si introduceti datele de logare in contul de administrare. In cazul in care nu mai . Ieri a apărut un articol pe site-ul ROTLD în care se aduc unele precizări, dar se lasă tot felul de portiţe. Recomandam inregistrarea domeniului direct la ROTLD , prin simpla completare a unui formular de rezervare (click aici) asemanator celor de obtinere a unei . Romania Top Level Domain - ROTLD , un serviciu de registru specializat al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica (ICI) care .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare