marți, 15 mai 2018

Cap practica 100 natural

Ordoneaza dupa Relevanta. Produse: Afisare pe pagina. Ai libertatea sa platesti in rate. Beneficiezi de promotiile zilei, . Vrei Cap Practica Coafor Par Natural ? Accesorii Alte accesorii. Salveaza ca favorit . Capul manechin din par natural este ideal pentru orice tip de coafura si frizura.


Este rezistent la temperaturi inalte. Vine insotit de suport pentru masa. Aceasta categorie cu capuri de practica coafor fie cu par natural sau cu fire ce imita foarte bine. Cap Manechin cu Par Natural Blond 1 Lungime cm.


Nu este recomandat pentru vopsire, indreptat cu placa sau ondulat la temperaturi mari. NEVERLAND par reale 1 antrenament cap de manechin de practica. Model cu păr Natural. Servicii de coafor și frizerie 999.


Caracteristici: 1par natural. Ideal pentru studentii la inceput de drum in cariera de beauty, cu care sa exerseze prin technici de tunsori , . Cap de practica 1 par natural. Se poate coafa, vopsi sau indrepta cu placa.


Asadar, v-ati decis sa cumparati un manechin cu par, pentru practica. Tot mai greu este sa gasim pe internet un cap de practica coafor sa fie calitativ si intradevar sa aiba par natural , cand stim cu totii cat de scump este parul natural. Culoare:SatenCalitate: 1 NaturalRezistent, Plantatie par normalaBONUS: Suport pentru cap cu prindere.


Cap practica 100 natural

Daca ai nevoie de mai multa practica. Descriere Moda si accesorii. Cap manechin cu par natural lungime 60cm culoare blond deschis. Magazin Online Vinde Pupete cu Par Natural si.


Cap saten pentru Practica Salon Tuns si Impletituri cu Par natural 1 natural de origine animala. Par natual cu lungimea de aprox 60cm Culoare: saten -ideal. Bergmann Romania-manechine par 1 Natural. Acest cap de practica din par natural il puteti folosi atat acasa . Categorii: Cap practica , Coafor. Poate te ajuta unul dintre . LIVRARE IN TOATA TARA!


Capete de manechin cu păr 1 natural pentru practică și competiții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare