luni, 14 mai 2018

Locuri de muncă în germania la animale

Oferte noi pe post de Ferme animale in germania. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 25. Oferim loc de munca in Germania la ferme cai,platim transport,analize, polita asigurare si bani pentru mancare. Banii se vor recupera din primul salar.


Locuri de muncă în germania la animale

Nu exista taxe sau comisioane! Angajatori Germani selectioneaza personal barbat. Sector Bucuresti Telefon validat. Condiții: ~Pachet salarial atractiv ( platit la timp).


Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate. Domeniul jobului: Inginerie. Locuri de munca Ulm, Stuttgart. Detalii loc de munca - Germania. Iclod Ieri 15:Full time.


Daca ai ambitie si esti dornic de a munci , noi va oferim posturi pentru a munci la ferme de animale (vaci, cai, pasari, porci sau ferme mixte). Pe BestJobs gasesti 7locuri de munca ingrijitor animale germania. LOCURI DE MUNCA IN GERMANIA ! Intra acum pentru a vedea lista completa de oferte de angajare. Numărul ofertelor de muncă : 1. Cautam iersoane iubitoare de animale pentru postul de ingrijitor in comuna dor marunt, jud. Agricultura Si Ferme Germania.


Bistrita, Bistrita-Nasaud. Găsește anunțuri cu personal ferme în subcategoria Muncă în străinătate. Vinzi, cumperi, ne întâlnim la jumate!


Locuri de muncă în germania la animale

Recrutam personal la Ferma in Germania Munchen. Se fac angajari pentru ferme rate in Germania ( zona Frankfurt si Hamburg ) , Ferme animale germania Alegeti locuri de munca in strainatate , posturi sigure si. Nu este necesară limba germană. Avem nevoie urgenta de . Acum zile - Munca in strainatate Deva, Alegeti locuri de munca in strainatate,posturi sigure si foarte bine platite,plecari in luna august ! Germania (zona Frankfurt si Hamburg) ca si ingrijitor animale ,salariul . Vezi promovările actuale Crescător animale și găsește un job legal și sigur.


Oferte de locuri de muncă din țară selectată: Germania. Anunturi si oferte de munca pentru romanii din Germania. Urgent se caută medic veterinar pentru praxis animale mari (vaci cu precădere) in zona.


Locuri de muncă în germania la animale

Germania , cazare, transport, vanzare de produse sau servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare