marți, 29 mai 2018

Necesitate sinonim

Necesitate sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Nu reprezintă definiții, ci se indică relații între cuvinte. Ce sinonime are necesitate ? Găseşte toate sinonimele şi antonimele lui necesitate în acest dictionar explicativ al limbii române. Sinonim pentru: necesitate.


Necesitate sinonim

Vezi conjugări, declinări, antonime si ortografie. Trebuinţă, substantiv. Doar o necesitate nevrotică irațională ca să dovedesc ceva. Traducere vocală, funcționalități offline, sinonime , conjugare, jocuri educative.


Necesitatea ” este un sinonim al noţiunii de „nevoie”. Apoi, există, oare, alt mijloc de determinare a unei „nevoi dezirabile” în afara celor oferite de ştiinţă? Gallen Strawson spunea că un argument a priori este unul „cu necesitate.


De exemplu, va evita utilizarea unor sinonime şi a unor expresii. Numele Profesorului Alexandru Blidaru a devenit sinonim cu. Luca e copilulul sinonim ad literam cu blândețea şi îmbrățisarea, manifest mai autentic decât ştiințele exacte, e cel care poate trece prin toate. Mare atenție trebuie însă acordată înlocuirii unui cuvânt cu un sinonim ;. Prelevare – sinonim al impozitului sau al contribuției parafiscale.


Managementul performanţelor nu este sinonim cu „evaluarea performanţelor”. Prima întrebare din chestionar se referă la necesitatea , în. Riscul de îmbolnăvire este la fel de ridicat în ambele . Nu a fost demonstrată creşterea riscului de moarte subită sau de necesitate de. Exacerbarea astmatică ( sinonime : atac de astm, astmul acut) este un episod . CISC cât şi RISC, din necesitatea de creştere a vitezei de.


Necesitate sinonim

De foarte multe ori ele sunt utilizate ca sinonime. Informaţi pacientul şi explicaţi necesitatea menţinerii igienei cavităţii bucale;. DEPASIREA LEGITIMEI STARI DE NECESITATE - reprezinta acea stare in care se. Scopul dreptului penal este determinat de necesitatea apararii valorilor . Se impune cu necesitate ca ANMDM să continue organizarea şi susţinerea unor cursuri. Raport de reacţie adversă (la medicament).


Diferite condiţii sunt considerate deficienţe:. Nu uita să te relaxezi. Cu toţii facem greşeli. CONCEPTUL DE RESURSE UMANE ec.


Cât priveşte termenul de personal, acesta este sinonim cu sintagma „personal angajat. Importanţa cercetării pedagogice rezultă din necesitatea reînnoirii continue a sistemului şi. Formaţi un câmp lexical din termeni sau sintagme sinonime cu cel. Tipul sunt sinonime ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare